Intel Core 2 Duo ve 4 GB RAM ETS 2 oynatır mı?

kadirg344

Decapat
ETS 2 oyunu açılır mı sistemimde 4 GB RAM var 32 GB işletim sistemi Intel Core 2 Duo işlemci var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Oynadığını zannedersin. Minimum 4 çekirdekli veya 2 ye 4 çekirdekli işlemcilerin kullanılması gerekir bu yüzden anakart destekliyorsa Core 2 Quad bir işlemci al RAM yeterli. GPU da bakılır.

Oynadığını zannedersin. Minimum 4 çekirdekli veya 2 ye 4 çekirdekli işlemcilerin kullanılması gerekir bu yüzden anakart destekliyorsa Core 2 Quad bir işlemci al RAM yeterli. GPU da bakılır.
İntel core 2 duo gibi bir işlemi neredeyse pentium kadar etkili ben windows 10 u intel core 2 duo 4600 ile kullanıyorum bi düşün 2 çekirdek 2,4 ghz hızla

ETS2 yi dona dona oynatır, dakka başı kasar. E6600 kullandım bir zamanlar oradan biliyorum.

Windows10'u kullanırsın ama o Win10'da ETS2'yi yukarıdaki sistemle stabil oynayabilir misin

ETS 2 oynatır. Ekran kartı bilgisi vereydin daha ne bir cevap verebilirdim. Benim sistemimde aşağı yukarı böyle hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…