Intel Core 2. nesil sistem oyun performansı

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Eski bir dizüstü bilgisayar alacağım. Bütçem 4.000 TL civarında. Bu bütçede genelde şöyle sistemler geliyor donanımları birbirine yakın;

Intel Core i5 2450M veya i7 2670QM
NVIDIA GeForce GT 525M veya GT 540M.
8 GB RAM.

Bu sistemler Minecraft Bedrock ve Java ile 60 FPS oyun deneyimi sunabilir mi? Ayrıca LoL performansı nasıl olur?

O fiyata 740Mli laptoplar gördüm Sahibinden'de.
Yazdığınız konfigürasyondan daha performanslıdır sanırım.
Ama söylediğiniz oyunlarda nasıl olur bilemem.
Örneğin:

Çoğu U serisi işlemci. Bu işlemcilerin çekirdek performansları diğerlerine göre daha düşük. Tamamen iş amaçlı üretilen işlemciler bunlar. Oynayacağım oyunlarda işlemci odaklı :)

Çoğu U serisi işlemci. Bu işlemcilerin çekirdek performansları diğerlerine göre daha düşük. Tamamen iş amaçlı üretilen işlemciler bunlar. Oynayacağım oyunlarda işlemci odaklı :)
Hıımm işlemci tarafına bakmamıştım. Ama ekran kartı 2 katı kadar performanslı olunca yazayım dedim ;)
Passmarktan baktım. 2450M ve 3337U performans puanları çok yakınmış.
2670 ikisinden de üstün. İşlemci için düşünüyorsanız 2670 daha iyi olacak gibi sizin için.

Ek olarak monitör, hoparlör ve klavye gibi masraflara girmek zorunda kalırız. Bütçem kısıtlı.

Performans çok düşer 3 civarına 2.el bir kasa kalan 1200 civarına diğer ekipmanlar alınabilir tek monitör 2.el olur.

Arkadaşımda sizin elinizdekinden daha iyi bir laptop var lol oynayamiyor eğer düşünürseniz ilinizi söyleyin sistem bakayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı