Acil yardım edin ben direk anakart ve işlemci aldım kendi bilgisayarıma monte ettim. İşlemci boşta 97 98 derece görüyor. Fan taktım başka o da bir şey değiştirmedi. Neyden kaynaklıdır lütfen yardımcı olun ?
Acil yardım edin ben direk anakart ve işlemci aldım kendi bilgisayarıma monte ettim. İşlemci boşta 97 98 derece görüyor. Fan taktım başka o da bir şey değiştirmedi. Neyden kaynaklıdır lütfen yardımcı olun ?
Biostan kontrol ediyorum orda da aynı gösteriyor bi ara 65 70 arasına düştü ama şuan açar açmaz 97 98 derece bügün bilgisayarcıya gidip fan taktırdım sorun hala aynı işlemciyle alakalı bi sorun olabilirim yanmış filan olma olasılığı varmıdır sizce ?
Sürdüm evet
Bilgisayar bileşenleri intel core 2 quad 9650
Asus gtx 960 ekran kartı
Asustek anakart
Xigmatek 600w kasa
10 gb ram
Bende normalde başka anakart işlemci vardı Benin anakart işlemciyi direk monte edip bileşenleri hardiski takıp açtım ama işlemci açılır açılmaz 97 98 derece görüyor belli bi süre sonra kapanıyor
İlk olarak fan yerinden oynuyor mu test edebilirsiniz. Ardından termal macunun düzgünce sürülüp sürülmediğine bakin. Gerekenden çok sürülmesi sorun yaratabilir. Bu ikisi de çözüm olamıyorsa fan o işlemciye yetersiz geliyor olabilir.