Intel core 2 Quad Q6600 ve Intel Xeon X5450

BuğrahanDeveci

Hectopat
Daha fazla  
Intel core 2 Quad Q6600 mı? İntel Xeon X5450 mi?
Hangisi daha iyi bir işlemci?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Xeon X5450 daha yeni bir nesil. Ama server işlemcisi diyebiliriz. Ve LGA 771 soket. Ankart bulma konusu problem olabilir.
Intel Core 2 Quad Q6600 hız aşırtma yapılabilir fakat VID değeri bakımından genelde yüksek oluyorlar. Bu da hız aşırtma potansiyelini biraz düşürüyor.
Zamanında belki de Türkiye'deki en düşük VID değer 1.110 ile bendeydi ben bile 3.7 GHZ in üzerine çıkamadım özel soğutucu ile.

Sonuç olarak aşağı yukarı denk işlemciler. Hangisi iyi dersen, ikisinden de vazgeç derim.

Hiç sorun olmaz hocam aliexpress'te 775pin modlanmış Xeon e5450 var 70tl satış fiyatı var araştırmadan yorum yapmamanızı tavsiye ederim ve xeon e5450 Q6600 den çok daha iyi bir işlemcidir

Hiç sorun olmaz hocam aliexpress'te 775pin modlanmış Xeon e5450 var 70tl satış fiyatı var araştırmadan yorum yapmamanızı tavsiye ederim ve xeon e5450 Q6600 den çok daha iyi bir işlemcidir

Modlanma olayını biliyorum hocam. Fark ettiyseniz modlanmaz gibi bir şey demedim. Ya da LGA775 e uymaz da demedim. Yani bir araştırmadan yorum yapma durumu yok. Eleştirmeden önce daha iyi okuyun derim. Ben LGA771 anakart zor bulunur dedim sadece. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…