İntel Core 2 Quad Q8200 ile RX460 Darboğaz Olur mu?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, işlemcim İntel Core 2 Quad Q8200, RX 460 uygun fiyata buldum ben darboğaz olacağını düşünüyorum fakat araştırdığımda bu durum hakkında bir şey bulamadım. Yorumlarınız benim için değerlidir. @BERWAR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan da durumu anlayabilirsin. İşlemciye yüklenen oyunlarda yapar, diğer oyunlarda performansın yeterli olur gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İfadeler: Hic
Hocam peki RX 460 için PSU'nun 12 V kanalından kaç W güç elde etmemiz gerekir? Ayrıca kartın ek güç girişi var mıdır? Yoksa anakart üzerinden mi beslenmektedir? @BERWAR

RX 460 gerekli olan gücü anakartınız üzerinden alıyor, ekstra güce ihtiyaç duymuyor. Minimum 350W güç kaynağı önerilir ancak tavsiye ettiğim 400W'dir.

Merhaba kardeşim benimde işlemcim Q9550 bugün vatandan 4 GB Asus RX 460 GDDR5 128 BİT aldım. Elimde oyun olmadığı için deneyemedim sadece GTA IV de full oyun ayarlarında deneme şansım oldu 35-50 arası FPS alıyorum.

Teşekkür ederim hepinize. Very high ayarlarda mı aldın bu değerleri. Bende o indirimden faydalanmak için en isabetli kararı vermeye çalışıyorum. Bir de şöyle bir durum var senin işlemci benimkini performans bakımından ikiye katlayabilir. Sizin kullandığınız PSU ne kadarlık hocam?

Evet en yüksek ayarlarda aldım, işlemciye zamanında iyi para dökmüştüm.Şahin tutkusu gibi bişe oldu bizdeki
PSU 550 Watt ayrı para verip almadım. Yine zamanında Feel hurricane ATX-550 model kasa almıştım onunla gelen PSU'dur.

Dipnot : Monitör olarak AOC 2036SA kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…