Intel Core 2 Quad Q8300 ile RX550 4 GB sistem çalışmıyor

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Benim kullandığım sistemden ayrı yanına olan parçalarla bir sistem yapayım dedim ama her parça çalışmasına rağmen aynı anakart üzerinde birleştirince görüntü yok nasıl çözeriz sistem özellikleri anakart: ASUS P5KPL am SE RAM: DDR2 2x2 4 GB PSU: FSP 300W işlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 ekran kartı: Elsa RX5504 GB.

Anakartın %100 sağlam olduğundan emin misiniz?
Kablolamadan %100 emin misiniz?
RAM'ler aynı marka model mi? Tek tek deneyebilir misiniz?
Görüntü kablosunu doğru taktığınıza emin misiniz? Belki HDMI veya VGA kablosunu anakarta takmışsınızdır. Veya ekran kartında farklı bir soket deneyebilir misiniz?
Eğer VGA to HDMI kullanıyorsanız bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Farklı bir monitör veya ekranda deneyebilir misiniz? Veya monitör kapalı olabilir.

Güç kaynağınız bu sistemi besleyemiyor olabilir mi?

Muhtemelen yetecektir hocam.

G31/G41 çipset anakartlar bazı ekran kartlarıyla görüntü vermeyebiliyor. Bende de G41 anakart var. HD7770 ile görüntü alamadım. Mecburen onun yerine R7 260X ekran kartı temin ettim. Özellikle bu sorunu AMD ekran kartlarıyla yapıyor bu anakartlar.

Güç kaynağınız bu sistemi besleyemiyor olabilir mi?

Bilemiyorum denedim ama olmadı.

G31/G41 çipset anakartlar bazı ekran kartlarıyla görüntü vermeyebiliyor. Bende de G41 anakart var. HD7770 ile görüntü alamadım. Mecburen onun yerine R7 260X ekran kartı temin ettim. Özellikle bu sorunu AMD ekran kartlarıyla yapıyor bu anakartlar.

Bende R7 265 var bir de onunla görüntü verdi ama RX550 ile alamadım.

Bilemiyorum denedim ama olmadı.

Bende R7 265 var bir de onunla görüntü verdi ama RX550 ile alamadım.

O anakart çip setiyle alakalı. Maalesef bu durum AMD ekran kartlarıyla oluyor. Bütün sistemlerde çalışan HD7770 ekran kartım G41 anakartta çalışmıyor.
Zaten R7 265 ekran kartı RX 550 ten daha iyi.

O anakart çip setiyle alakalı. Maalesef bu durum AMD ekran kartlarıyla oluyor. Bütün sistemlerde çalışan HD7770 ekran kartım G41 anakartta çalışmıyor.
Zaten R7 265 ekran kartı RX 550 ten daha iyi.

Biri 2 GB biri 4 GB olduğu için RX550 takmak istemiştim yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı