ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #11 Anunswin dedi: İlginç bir şekilde düzeldi PC'yi kapattıp dışarıdaki bir işimi halettim geldiğimde PC mi açtım ve Brave tarayıcısını merak edip yükledim şu an onu kullanıyorum işlemci düzeldi ancak PC ilk açıldığında birkaç dakika disk %100 kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum bir şey olacanı sanmıyorum olmazda artık.
Anunswin dedi: İlginç bir şekilde düzeldi PC'yi kapattıp dışarıdaki bir işimi halettim geldiğimde PC mi açtım ve Brave tarayıcısını merak edip yükledim şu an onu kullanıyorum işlemci düzeldi ancak PC ilk açıldığında birkaç dakika disk %100 kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum bir şey olacanı sanmıyorum olmazda artık.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 11 Eylül 2021 #12 Acaba sorun Firefox'da mıydı? ZerTV dedi: Normal bir durum bir şey olacanı sanmıyorum olmazda artık. Genişletmek için tıkla...
Acaba sorun Firefox'da mıydı? ZerTV dedi: Normal bir durum bir şey olacanı sanmıyorum olmazda artık. Genişletmek için tıkla...
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #13 Anunswin dedi: Acaba sorun Firefox'da mıydı? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet.(Firefox hiç kulanmadım.) Halen böyle bir durum yaşıyorsan tekrar konu açabilirsin yine yardım ederim.
Anunswin dedi: Acaba sorun Firefox'da mıydı? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet.(Firefox hiç kulanmadım.) Halen böyle bir durum yaşıyorsan tekrar konu açabilirsin yine yardım ederim.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 11 Eylül 2021 #14 ZerTV dedi: Sanırım evet.(Firefox hiç kulanmadım.) Halen böyle bir durum yaşıyorsan tekrar konu açabilirsin yine yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an ilki kadar yaşamıyorum dostum çok teşekkür ederim şimdi da ha normal gibi yine birkaç kere yüksek oldu ama genel olarak 25, 60 arasında.
ZerTV dedi: Sanırım evet.(Firefox hiç kulanmadım.) Halen böyle bir durum yaşıyorsan tekrar konu açabilirsin yine yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Şu an ilki kadar yaşamıyorum dostum çok teşekkür ederim şimdi da ha normal gibi yine birkaç kere yüksek oldu ama genel olarak 25, 60 arasında.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #15 Anunswin dedi: Şu an ilki kadar yaşamıyorum dostum çok teşekkür ederim şimdi da ha normal gibi yine birkaç kere yüksek oldu ama genel olarak 25, 60 arasında. Genişletmek için tıkla... Normal benımkısıde aynı oluyor %0'dan %30 olyor sonra düşüyor. Yardım ettıysem ne mutlu bana
Anunswin dedi: Şu an ilki kadar yaşamıyorum dostum çok teşekkür ederim şimdi da ha normal gibi yine birkaç kere yüksek oldu ama genel olarak 25, 60 arasında. Genişletmek için tıkla... Normal benımkısıde aynı oluyor %0'dan %30 olyor sonra düşüyor. Yardım ettıysem ne mutlu bana
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.450 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 15 Eylül 2021 #16 Anunswin dedi: İşlemci düzeldi ancak PC ilk açıldığında birkaç dakika disk %100 kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk açıldığında disk HDD ise o kullanımlar normal, ne bekliyorsunuz siz anlamadım?
Anunswin dedi: İşlemci düzeldi ancak PC ilk açıldığında birkaç dakika disk %100 kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk açıldığında disk HDD ise o kullanımlar normal, ne bekliyorsunuz siz anlamadım?
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 15 Eylül 2021 #17 Yiğitt35 dedi: Hocam ilk açıldığında disk HDD ise o kullanımlar normal, ne bekliyorsunuz siz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam da ha önceden böyle olmuyordu ama.
Yiğitt35 dedi: Hocam ilk açıldığında disk HDD ise o kullanımlar normal, ne bekliyorsunuz siz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam da ha önceden böyle olmuyordu ama.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #18 Anunswin dedi: Hocam da ha önceden böyle olmuyordu ama. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyın bir sorun olmaz rahatlayın eğer rahatlayamıyorsanız HDD'in sağlına ve badsector var mı diye bakın.
Anunswin dedi: Hocam da ha önceden böyle olmuyordu ama. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyın bir sorun olmaz rahatlayın eğer rahatlayamıyorsanız HDD'in sağlına ve badsector var mı diye bakın.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 15 Eylül 2021 #19 ZerTV dedi: Hocam merak etmeyın bir sorun olmaz rahatlayın eğer rahatlayamıyorsanız HDD'in sağlına ve badsector var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam rahatım arkadaş yazdı diye böyle bir cevap verdim.
ZerTV dedi: Hocam merak etmeyın bir sorun olmaz rahatlayın eğer rahatlayamıyorsanız HDD'in sağlına ve badsector var mı diye bakın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam rahatım arkadaş yazdı diye böyle bir cevap verdim.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #20 Anunswin dedi: Yok hocam rahatım arkadaş yazdı diye böyle bir cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Konuya çözüldü yapın
Anunswin dedi: Yok hocam rahatım arkadaş yazdı diye böyle bir cevap verdim. Genişletmek için tıkla... Konuya çözüldü yapın