Intel Core 2 Quad Q8300 sisteme yükseltme önerisi

LGA 771 Xeon alıp onu tak bence. 4GHz ~ civarına OC yiyor E5450 falan. Soğutmana dikkat et sadece.

Ayrıca SSD alman daha iyi olur. İllaki C2D, C2Q kullanacsğım diyorsan q9650 alıp %20 overclock ile kullanabilirsin.
hocam xenon kaldirmiyor abakart birde ddr 2 ve lga 775ten kurtulmak istedim yeni konu actim önerir misiniz bu sistemin üstüne 2.5k vericem

Anakart ve işlemci de DDR3 desteği varsa hiç durma 8 GB DDR3 RAM yap ayrıca bahsedilen işlemci yükseltmesini yap.

Windows 10'da mı düşük FPS alıyordunuz?

Bence o

LGA 771 Xeon alıp onu tak bence. 4GHz ~ civarına OC yiyor E5450 falan. Soğutmana dikkat et sadece.

Ayrıca SSD alman daha iyi olur. İllaki C2D, C2Q kullanacsğım diyorsan Q9650 alıp %20 overclock ile kullanabilirsin.

Uygun anakartı bulmak zor 4-5 sene önce sürekli bu xeron muhabbeti döndü fazlasıyla. Ama şöyle bir şey de var uygun anakartı bulsanız bile kuzey köprüsü fazla ısındığı için bazen chipset soğutucusu almak zorunda kalabiliyorsunuz. Her şey YouTube'deki fenomenlerin gösterdiği kolaylıkta olmayabiliyor kimi zaman yoksa ben de severim Xeon'u.

E tabi zaten soğutmana dikkat etmen lazım. P43 ES3G anakart mosfetlerine eski bir PSU'dan söktüğüm heatsinkleri takmıştım, zerre ısınmıyordu.

Rus bir forum var xeon-e5450.ru diye güzel bilgiler veriyor.

Şu anda da x99 xeon kullanıyorum, 2690v3 3.5 ghz all core. İleride 1660V3 alacağım. 5960X kopyası

Vay be çalışan bir Quad Core'lu sistem. Acaba aynı zamanda mı aldık sistemleri, benim parçalar hala duruyor, Nvidia Geforce G100 ve ve Quad Q8200. İşlemciye Overclock yaptınız mı ya da ekran kartına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…