Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 8 Temmuz 2021 #1 İyi günler oyunda hala SSE4.2 sorunu devam ediyor mu? YouTube'dan baktımda Core 2 Quad ile açabilenler var bu ne kadar doğrudur deneyen var mı acaba?
İyi günler oyunda hala SSE4.2 sorunu devam ediyor mu? YouTube'dan baktımda Core 2 Quad ile açabilenler var bu ne kadar doğrudur deneyen var mı acaba?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Temmuz 2021 #2 Sistemi bilmeden nasıl yardım edelim.
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 8 Temmuz 2021 #4 ReznooW dedi: Sistemi bilmeden nasıl yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Sistemi demiyorum sadece işlemciyi sordum.
ReznooW dedi: Sistemi bilmeden nasıl yardım edelim. Genişletmek için tıkla... Sistemi demiyorum sadece işlemciyi sordum.
AstroQ Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Temmuz 2021 #5 Dll atınca açıyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Temmuz 2021 #6 Saitama1 dedi: Sistemi demiyorum sadece işlemciyi sordum. Genişletmek için tıkla... İşlemcin desteklese bile bu sence kaldırmasına yeterli olacak mı?
Saitama1 dedi: Sistemi demiyorum sadece işlemciyi sordum. Genişletmek için tıkla... İşlemcin desteklese bile bu sence kaldırmasına yeterli olacak mı?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.200 Çözümler 10 8 Temmuz 2021 #7 ReznooW dedi: İşlemcin desteklese bile bu sence kaldırmasına yeterli olacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet 10000 FPS alacağım o yüzden sadece işlemci sordum.
ReznooW dedi: İşlemcin desteklese bile bu sence kaldırmasına yeterli olacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet 10000 FPS alacağım o yüzden sadece işlemci sordum.