Eski bir sistem kullanıyorum. Yaklaşık 4 yıldır bilgisayar ile pek ilgilenemiyordum ve donanımlar haliyle pek bir gelişmiş
Sistemimde ;
İntel Core 2 Quad Q9550 işlemci
ECS G41T - M6 V3.0 Anakart
6 GB DDR3 1333 Mhz Kingston RAM
Ve Ati 512 Mb 4670 Ekran kartı.
Ekran kartına güncelleme yapıp GTA V oynamayı planlıyorum. Daha önce görüştüğüm bir arkadaş RX 460 veya GTX 950'i önerdi siz neler düşünüyorsunuz? Sistem darboğaz gibi sorunlar yaratabilir mi ? Fiyat aralığı 400 - 500 TL olarak önerebileceğiniz kart varsa önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
O kart 59-60w tüketiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Nvidia tarafında GTX 1050, AMD tarafında Rx 460 kartları var. Light game dediğimiz güçlü bir sistem gerektirmeyen Cs:Go, Overwatch, Lol gibi oyunları yüksek ayarlarda AAA dediğimiz GTA V gii oyunları da 1080p'de orta ayarlarda oynatabilecek kartlar.
GTA V için hocam daha da düşmeyin bence. Zaten Rx460 ve 1050 ile GTA V yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız çözünürlüğü kısmanız gerekiyor. R7 250x falan da var ama önermem açıkçası. Bence Rx 460'dan da aşağı düşmeyin alabiliyorsanız onu alın alamıyorsanız bekleyin..
GTA V için hocam daha da düşmeyin bence. Zaten Rx460 ve 1050 ile GTA V yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız çözünürlüğü kısmanız gerekiyor. R7 250x falan da var ama önermem açıkçası. Bence Rx 460'dan da aşağı düşmeyin alabiliyorsanız onu alın alamıyorsanız bekleyin..
Tamam kardeşim ilgin için gerçekten teşekkür ediyorum
@Silinen üye Tavsiyeni dinleyip Asus RX 460 4 GB GDDR5 128 BİT olan modeli aldım kardeşim,daha elimde GTA V olmadığı için IV versiyonunu kurup full ayarlarda denedim 35-50 arası fps veriyor şuanda.