Intel Core 2 Quad'nin 100 dereceye çıkması

Vasconcelos

Centipat
Öncelikle masaüstü bilgisayar eski, hatta epey eski. NBA 2K14'te 60 FPS üstü veriyor. Yine the elder scrolls v: Skyrim oyununu orta ayarlarda oynatıyor. İşlemci "Intel Core 2 Quad"

Önceden Skyrim'i orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatırdı. Ancak şimdi düşük ayarlarda fena hâlde kasıyor. İşlemci üzerinde 20 liralık plastik fan var ve iki ayağı kırılmış. Yani yerinden oynuyor. İşlemcinin ısınması tamamen buna mı bağlıdır? Yarın gidip işlemci soğutucu alacağım ama işlemci ölmüşse boş yere de almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci üzerinde 20 liralık plastik fan var ve iki ayağı kırılmış. Yani yerinden oynuyor. İşlemcinin ısınması tamamen buna mı bağlıdır? Yarın gidip işlemci soğutucu alacağım ama işlemci ölmüşse boş yere de almak istemiyorum.
Kardeşim tabiiki buna bağla 2 ayağı kırıldığı için fan la işlemci arasındaki metaller birbirine değmiyor o yüzden dolayı bir ısı aktarımı oluşamıyor yeni bir fan al ve termal macununu yenile derece düşecektir

Öncelikle masaüstü bilgisayar eski, hatta epey eski. NBA 2K14'te 60 FPS üstü veriyor. Yine the elder scrolls v: Skyrim oyununu orta ayarlarda oynatıyor. İşlemci "Intel Core 2 Quad"

Önceden Skyrim'i orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatırdı. Ancak şimdi düşük ayarlarda fena hâlde kasıyor. İşlemci üzerinde 20 liralık plastik fan var ve iki ayağı kırılmış. Yani yerinden oynuyor. İşlemcinin ısınması tamamen buna mı bağlıdır? Yarın gidip işlemci soğutucu alacağım ama işlemci ölmüşse boş yere de almak istemiyorum.
Uygun fiyatlı bi kule tipi soğutucu almanı tavsiye ederim ve tabiki de termal macunuda yenile.

Fan ayakları yerine oturmuyor olabilir .Benimde core 2 duo işlemcim 110 derece olmuştu fan kırıkmış. Eğer fanda bir sorun yoksa termal macun değiştirebilirsiniz.

İşlemci en zor bozulan parçadır kolay kolay bozulmaz 5 Yıl dondur sonra tekrar çalıştır çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı