Intel Core 2 Solo Performans Artırma

yusufzcakmak

Hectopat
Daha fazla  
Epey eski olan notebookumu hafif ve kolay taşınabildiğinden dolayı tekrardan kullanmak istiyorum.
İnternette gezinme, ofis programları kullanımı ve çeşitli çokta gereksinim duymayan programları kullanıcam. Şu anda bu saydıklarımı rahat ve ortalama bir şekilde yapamıyorum. Umarım bana yardımcı olursunuz. Yoksa hiç mi ümit yok

Windows 7 Starter kurulu ama Windows 10 Home yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmaktan başka şansın yoksa RAM'i arttır. Intel çipset bilgisine göre işlemcin lehimli yani upgrade edemezsin. Xp SP3 kullan.

Ram ekleyip içindeki hdd yerine ssd koysam ve harici olarak depolama için hdd kullansam en azından internette gezinmek ve office programları için hiç mi kurtarmaz.Xp de kullanmak istemiyorum açıkçası.Çok anladığımdan değil ama şuana kadar okuduklarımdan bunları çıkardım.

Windows 10 kaldıracağından şüpheliyim.Tercihiniz Windows 7 veya 8.1 olsun.
Office programları pek fazla sistemi yoran programlar değil, kullanılabilir diye düşünüyorum.

Windows 10 kaldıracağından şüpheliyim.Tercihiniz Windows 7 veya 8.1 olsun.
Office programları pek fazla sistemi yoran programlar değil, kullanılabilir diye düşünüyorum.
Office programlarına ek olarak bir kaç, bu aralar yazılım öğrenmeye çalıştığım için, yazılım dilleri editörleri de dahil.Birde Windows 10 sistem gereksinimlerini karşılaya bilir gibi.
Windows 10 sistem gereksinimleri:

Kaç gb ve kaç mhz de ram eklemeliyim onu bulamıyorum bir türlü.

Windows 8.1 10 dan daha ağır bir işletim sistemi,siz temiz bir windows 7 kurulumu yapabilirsiniz.

Sıfır ssd almayı planlıyorsan bence o makinaya yatırım yapma, makinayı ikincielde satıp SSD ve RAM parasını ekleyip ikinciel daha güncel bir makinaya geç.

Satsam para etmez ve ben cihazı kullanmak istiyorum.Daha çok ram ekleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…