Intel Core 2 T6500 sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

• Konuyu başlatan Madro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.527

Madro

Hectopat
Intel Core 2 T6500 4 RAM SSD-Kingston 240GB hangi işletim sistemi kurmalıyım?

Windows 10 kuraçaksam 64bitmi 32bitmi olmalı?
Sakın Windows 7 demeyin Windows 7 baş belası hayatımı windows7 sorunlarını çözerek geçirmek istemiyorum.

— Core Java
— Spring Boot Framework
— Linux server installation
— MySQL, Apache
— Rest API
— Git Version Control
— Spring Security & Solid
— Docker, Microservices
— Kubernates

Bu proqramlama dillerinde ders alacağım

Dosya Ekleri

• 20230331_031541.jpg
    335 KB · Görüntüleme: 63
Windows 8.1'in herhangi bir sürümünü tercih edebilirsiniz, bilgisayarım sizinkinden daha düşük sistemli ve ben Windows 8.1 Embedded Industry Pro kullanıyorum.

Windows 8.1 uygun gibi duruyor. Ram yükseltebilirsen Windows 10 64 bit öneririm.

ReviOS.

Clear Linux. Intel tarafından üretilen performans ve güvenlik odaklı bir dağıtım.
Onun haricinde herhangi hafif bir Linux dağıtımına yönelebilirsiniz.

Bahsettiğin programlardan bazıları arka planda iyi kaynak tüketiyor. Kendimde yazılımcıyım tavsiyem Windows değil de daha çok lightweight bir Linux kullanmandır. Xubuntu, Lubuntu vb. Ubuntu kernelında ama daha hafif bir arayüze sahip görsel olarak tatmin olmayabilirsin ama daha çok performans alacağını düşünmekteyim.

Clear Linux. Intel tarafından üretilen performans ve güvenlik odaklı bir dağıtım.
Arkadaşa aynen katılmaktayım.

Linux hiç kullanmadım hiç kurmadım Linux'u kavramak da zaman alır o yüzden tercih edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…