Intel CORE-2120 Termal macunsuz işlemci kullanmak

Ben önceden diş macunu sürüp kullanıyordum, ama ama macun hemen kurulduğundan 3 ayda bir değiştirmem gerekiyordu.
Ama hatırladığım kadarıyla sıcaklıklar o kadar yüksek değildi, kapanmıyordu yani PC.

Önerdiğim falan yok farkettiyseniz ısınma sorunu yoksa dedim. AMD A6-3500 kullanıyorum.
Sizin anakart biraz mefta olmus herhalde. 15 derecede termal macunsuz ve fanli olarak calismasi bayagi zor. Ekran gorunutusu filan varsa buraya atar misiniz?

Sizin anakart biraz mefta olmus herhalde. 15 derecede termal macunsuz ve fanli olarak calismasi bayagi zor. Ekran gorunutusu filan varsa buraya atar misiniz?
Yüksek ihtimalle üyenin anakartının sensörleri cortlamış.

Sıvı nitrojen falan kullanıyorsan doğrudur 15 derece

Neyse konuyu uzatmayalım

Arkadaşlar şimdi yorumları okudum. Konuyu açar açmaz dalgınlığıma geldi ve League of Legends oyununda bir el oynadım bile. Bu arada peçeteyle iyice sildim işlemcinin yüzünü ve soğutucunun arkasını. Tamamen kup kuru işlemciyle oynadım.

LoL'e girmeden PC başında takılsam olur mu? Termal macunu sürdürtene kadar en azından.
Ayrıca termal macun sürdürmek kaç para bilgisayarcıda? Hemen üst mahallede var.

NOT : Intel Core i3-2120 3.30GHz işlemcim2010 yılından beri çalışıyor. 4-5 yıl kasayı bile açmamıştım(2 yıl önce açtım) o zamandan bu zamana ise sadece bir kere termal macun sürdürttüm oda dandik bile olabilir. Hâlâ nasıl çalışıyor anlamıyorum. Pc kötü diye sadece s4 league ve league of legends oynadığımdan sanırım? bilemiyorum.

Son düzenleme:

Eğer fan sökme takma işlemini kendiniz yaptıysanız macun sürme işini de yaparsınız. İnternettten kaliteli bir macun alıp devam edebilirsiniz.

Ceza almışım, şimdi yazabildim. Termal macunsuz kullanmak sağlıksız ve termal macunsuz kullanılmamalı fakat ben kendi sistemimde sorun yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…