S sinoplucocuk Yoctopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Mavi ekran alıyorum yardım edebilir misiniz? Intel Core 3110M var NVIDIA GeForce 710M var ama NVIDIA'yı aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum çünkü onu açınca mavi ekran veriyor driverlerin güncel oldugunu düşünüyorum. Minidump: Minidump – Google Drive drive.google.com Son düzenleme: 10 Haziran 2021
Mavi ekran alıyorum yardım edebilir misiniz? Intel Core 3110M var NVIDIA GeForce 710M var ama NVIDIA'yı aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum çünkü onu açınca mavi ekran veriyor driverlerin güncel oldugunu düşünüyorum. Minidump: Minidump – Google Drive drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 22 Haziran 2021 #2 Evet sorun ekran kartında. Sürücü güncelliğinden emin ol. 466.63 sürümünü kurduysan DDU ile sürücüyü kaldırıp 466.47 sürümünü geri kur. Ve ekran kartını donanımsal olarak kontrol eden pci.sys dosyasında sıkıntı buldum. 0x9F_3_nvlddmkm_IMAGE_pci.sys Böyle bir yazı var. Artı 0 Eksi
Evet sorun ekran kartında. Sürücü güncelliğinden emin ol. 466.63 sürümünü kurduysan DDU ile sürücüyü kaldırıp 466.47 sürümünü geri kur. Ve ekran kartını donanımsal olarak kontrol eden pci.sys dosyasında sıkıntı buldum. 0x9F_3_nvlddmkm_IMAGE_pci.sys Böyle bir yazı var.