i5 4200M GT720M ile 60 FPS altına düşmeden oynatıyor. Sizin laptopta sıkıntı mı var acaba? Gerçi en son 2-3 ay önce oynamıştım. Her güncellemede performans düşüyor.
i5 4200M GT720M ile 60 FPS altına düşmeden oynatıyor. Sizin laptopta sıkıntı mı var acaba? Gerçi en son 2-3 ay önce oynamıştım. Her güncellemede performans düşüyor.
Şimdi baktım az güç tüketen düşük performanslı işlemci serisiymiş. Geçmiş olsun hocam. Araştırmak lazım sonuçta senelerce kullanacağımız teknolojik alet.
Oyunla alakalı sanırım. Valorant ilk çıktığı zamanlar orta-yüksek ayarlarda 60-100 fps oynatıyordu oyuna güncelleme geldikçe fps düşmeye başladı. Belki bilgisayarımla da alakalı olabilir diyeceğim ama olsa diğer oyunlarda olur. Birde şöyle bir şey fark ettim oyun açtığım zaman işlemci hızı 2.40 tan 2.10'lara düşüyor. Oyunu açar açmaz oluyor bu durum ısınma problemi ile alakalı olduğunu sanmıyorum.