TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2024 #11 613366 dedi: Dislike atma sebebin ne ? Genişletmek için tıkla... Siz bana neden attıysanız aynısından.
613366 dedi: Dislike atma sebebin ne ? Genişletmek için tıkla... Siz bana neden attıysanız aynısından.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 15 Haziran 2024 #12 xmatugfg dedi: Hocam bir de Xubuntu var sizce o nasıl performans verir sistemde? Genişletmek için tıkla... O da iyidir ama onun gereksinimleri biraz daha fazla Lubuntu iyidir kolaylık ve performans açısından. TEKNOLOJİPEREST dedi: Siz bana neden attıysanız aynısından. Genişletmek için tıkla... Ben cevabımı verdim
xmatugfg dedi: Hocam bir de Xubuntu var sizce o nasıl performans verir sistemde? Genişletmek için tıkla... O da iyidir ama onun gereksinimleri biraz daha fazla Lubuntu iyidir kolaylık ve performans açısından. TEKNOLOJİPEREST dedi: Siz bana neden attıysanız aynısından. Genişletmek için tıkla... Ben cevabımı verdim
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Haziran 2024 #13 TEKNOLOJİPEREST dedi: Siz bana neden attıysanız aynısından. Genişletmek için tıkla... Ben de Linux önerinizi beğenmedim. Siz benim Windows önerime iyi çalışmaz demişsiniz ben de Linux önerinizi beğenmedim Windows'u daha uygun buldum. İyi Sosyaller!
TEKNOLOJİPEREST dedi: Siz bana neden attıysanız aynısından. Genişletmek için tıkla... Ben de Linux önerinizi beğenmedim. Siz benim Windows önerime iyi çalışmaz demişsiniz ben de Linux önerinizi beğenmedim Windows'u daha uygun buldum. İyi Sosyaller!
Ç ÇağlarYıldırımBalkay Femtopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 15 15 Haziran 2024 #14 Windows 10 LTSC ile birlikte AtlasOs öneririm.