Intel Core Duo T2050 sisteme hangi Windows 10 sürümü kurulmalı?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
İşlemci
Intel Core Duo T2050
Bu sisteme hangi Windows 10 sürümü kurulmalı? Steam çalışmadığı için Windows 10 öncesi Windows'ları kuramam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme hangi Windows 10 sürümü kurulmalı? Steam çalışmadığı için Windows 10 öncesi Windows'ları kuramam.
Hocam anladığım kadarıyla normal açılmıyor diye konu açtınız. Eğer normal home edition açılıyorsa normal kurun. Ama açılmıyorsa Atlas OS kurabilirsiniz.

Tam olarak hakim olmasamda tiny sürümüne bakabilirsiniz. Ne kadar güvenilir orası tartışmalı olsa da.

Hocam anladığım kadarıyla normal açılmıyor diye konu açtınız. Eğer normal home edition açılıyorsa normal kurun. Ama açılmıyorsa Atlas OS kurabilirsiniz.
Bilmiyorum ki açılıp açılmadığını daha kurmadım.

Bilmiyorum ki açılıp açılmadığını daha kurmadım.
O zaman normal kurun olmas ise yani kasarsa @508280 dediği gibi ya Tiny 10 yada Atlas OS kurun

Hocam Windows 11 de kurabilirsiniz galiba internette Tiny 11 2 Gb ram ile açılıyor yazıyor.

O zaman normal kurun olmas ise yani kasarsa @508280 dediği gibi ya Tiny 10 yada Atlas OS kurun

Hocam Windows 11 de kurabilirsiniz galiba internette Tiny 11 2 Gb ram ile açılıyor yazıyor.
Modlu sürüm kurmam hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…