Jberha Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 286 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 4060 ti ventus 2x 7500f Kioxia 1tb 3300/3100 2x8 5600mhz ram msi a620m pro anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2024 #21 sworx dedi: evet hocam burdan bayadır araştırma yaparak birşeyler öğrendim zaten ilk ihtiyacım burdaki arkadaşlara danışmak oldu hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... gaming gen den öyle birşey olma ihtimali çok düşük
sworx dedi: evet hocam burdan bayadır araştırma yaparak birşeyler öğrendim zaten ilk ihtiyacım burdaki arkadaşlara danışmak oldu hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... gaming gen den öyle birşey olma ihtimali çok düşük
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Mart 2024 #22 sworx dedi: evet hocam burdan bayadır araştırma yaparak birşeyler öğrendim zaten ilk ihtiyacım burdaki arkadaşlara danışmak oldu hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden alırsan sıkıntı çıkmaz.
sworx dedi: evet hocam burdan bayadır araştırma yaparak birşeyler öğrendim zaten ilk ihtiyacım burdaki arkadaşlara danışmak oldu hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden alırsan sıkıntı çıkmaz.
sworx Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #23 517298 dedi: hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... Kandırabiliyor, yanlış gönderiyorlar derken? Güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı olmaz. [/QUOTE] hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına.
517298 dedi: hocam hazır sistem istemiyorum ya. bazen kandırabiliyorlar yanlış gönderiyolar falan. o yüzden Genişletmek için tıkla... Kandırabiliyor, yanlış gönderiyorlar derken? Güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı olmaz. [/QUOTE] hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına.
Jberha Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 286 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 4060 ti ventus 2x 7500f Kioxia 1tb 3300/3100 2x8 5600mhz ram msi a620m pro anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2024 #24 Çok daha pahalıya gelir .
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Mart 2024 #25 sworx dedi: Kandırabiliyor, yanlış gönderiyorlar derken? Güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına. [/QUOTE] Hazır sistemler daha uyguna gelir. İstersen parçaları özelleştirirsin.
sworx dedi: Kandırabiliyor, yanlış gönderiyorlar derken? Güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına. [/QUOTE] Hazır sistemler daha uyguna gelir. İstersen parçaları özelleştirirsin.
sworx Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #26 Jberha dedi: gaming gen den öyle birşey olma ihtimali çok düşük Genişletmek için tıkla... hocam böyle sitelere pek hakim değilim o yüzden sordum siz güvenilir diyorsanız öyledir sağ olur kendim toplasam daha pahalıya gelirdi herhalde Jberha dedi: Çok daha pahalıya gelir . Genişletmek için tıkla... aynen. 517298 dedi: hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] Hazır sistemler daha uyguna gelir. İstersen parçaları özelleştirirsin. nasıl yani hocam? ProximusTwo dedi: Değil maalesef. Ben 2500 TL vermem GTX 1060 3 GB'a şahsen. GTX 1660/S bakmalısın. Genişletmek için tıkla... hocam az önce konulara baktım iş için 5500 diyolar oyun için 12100F nasıl?
Jberha dedi: gaming gen den öyle birşey olma ihtimali çok düşük Genişletmek için tıkla... hocam böyle sitelere pek hakim değilim o yüzden sordum siz güvenilir diyorsanız öyledir sağ olur kendim toplasam daha pahalıya gelirdi herhalde Jberha dedi: Çok daha pahalıya gelir . Genişletmek için tıkla... aynen. 517298 dedi: hocam kendim toplasam daha iyi değilmi Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... [/QUOTE] Hazır sistemler daha uyguna gelir. İstersen parçaları özelleştirirsin. nasıl yani hocam? ProximusTwo dedi: Değil maalesef. Ben 2500 TL vermem GTX 1060 3 GB'a şahsen. GTX 1660/S bakmalısın. Genişletmek için tıkla... hocam az önce konulara baktım iş için 5500 diyolar oyun için 12100F nasıl?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 4 Mart 2024 #27 Asıl oyun için Ryzen alınır.
sworx Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #28 ProximusTwo dedi: Asıl oyun için Ryzen alınır. Genişletmek için tıkla... anladım hocam önereceğiniz hazır sistem (güvenilir siteli) varmı
ProximusTwo dedi: Asıl oyun için Ryzen alınır. Genişletmek için tıkla... anladım hocam önereceğiniz hazır sistem (güvenilir siteli) varmı
Jberha Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 286 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 4060 ti ventus 2x 7500f Kioxia 1tb 3300/3100 2x8 5600mhz ram msi a620m pro anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2024 #29 ProximusTwo dedi: Asıl oyun için Ryzen alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için Ryzen alınır da, 5500 değil gibi ya?
ProximusTwo dedi: Asıl oyun için Ryzen alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için Ryzen alınır da, 5500 değil gibi ya?
sworx Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #30 Jberha dedi: Hocam oyun için Ryzen alınır da, 5500 değil gibi ya? Genişletmek için tıkla... Evet işte bende onu diyorum çoğu kişi bile iş için diyor.
Jberha dedi: Hocam oyun için Ryzen alınır da, 5500 değil gibi ya? Genişletmek için tıkla... Evet işte bende onu diyorum çoğu kişi bile iş için diyor.