Intel Core i3 13.nesil sistem nasıldır?

Evet işte bende onu diyorum çoğu kişi bile iş için diyor.

Ben anlamadım seni. Toplayacak mısın? Hazır mi alacaksın? Ryzen 5 5600 al. Ekran kartını da ikinci elden al o zaman.

Ben bu işleri bilmiyorum bb

Ben anlamadım seni. Toplayacak mısın? Hazır mi alacaksın? Ryzen 5 5600 al. Ekran kartını da ikinci elden al o zaman.

Karar veremiyorum hocam hangisi daha pahalı olur toplasammı daha pahalı olur yoksa hazırmı alsam.

Karar veremiyorum hocam hangisi daha pahalı olur toplasammı daha pahalı olur yoksa hazırmı alsam.

Ekran kartını ikinci el alıp toplardan 15 16 civarına gelir. Hem parçaları da daha kaliteli seçmiş olursun.

Ekran kartını ikinci el alıp toplardan 15 16 civarına gelir. Hem parçaları da daha kaliteli seçmiş olursun.

Eyvallah hocam ben bir sistem toplayıp yeni konu açıp soracağım gelip eksikleri söyler misiniz?

aktif iseniz bakabilirmisiniz hocam. cs 1.6 gircem

Son düzenleme:
Eyvallah hocam ben bir sistem toplayıp yeni konu açıp soracağım gelip eksikleri söyler misiniz?

Aktif iseniz bakabilir misiniz hocam. CS 1.6 gireceğim.

Bakarım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…