Bu kadar mı yani? Sadece ekran kartının bozulmasından dolayı mı olur ? Diğer arkadaş o kadar şey yazmış bunlardan dolayı olabilir bi bakın diye. Fakat sen direk kestirip atmışsın? Niye? Tamam üst düzey yöneticisin benden fazla şey biliyorsun. Ben senin gibi bi yöneticiden daha geniş kapsamlı bir açıklama beklerdim.. Bu bildiğin baştan savmaktır.. Ayrıca değiştirme olasılığım da yok.
Eklemek istediğim de bir şey var ; bu kitlenme herzaman olmuyor . Bazen birgün hiç kitlenmediğide oluyor fakat genellikle var bu kitlenme .. Bu yüzden ekran kartının bozulduğunu düşünmüyorum.. Varsa başka önerilerin uygulamaya hazırım.
Yokmu yardım edicek kimse? En azından sorduklarıma cevap verseydiniz @MF@Recep Baltaş
Demişsin. Tecrüben arttıkça tek hamlede sorunu çözme yeteneğin de artar. Ekran kartını değiştir sen bi bakalım. Başka kart alma. Git ödünç bi kart al dene... Sorun kalkarsa abi haklıymışsın dersin...
Demişsin. Tecrüben arttıkça tek hamlede sorunu çözme yeteneğin de artar. Ekran kartını değiştir sen bi bakalım. Başka kart alma. Git ödünç bi kart al dene... Sorun kalkarsa abi haklıymışsın dersin...
Senin yapacağın tek şey var deneme yanılma. Bir ekran kartı bul tanıdığından veya olmadı bir bilgisiyarcıdan ödünç al veya kirala, burdaki amaç sorunun ne kaynaklı olduğu. Gene yaparsa aynı sorun demekki başka donanımsal sorun var.
Senin yapacağın tek şey var deneme yanılma. Bir ekran kartı bul tanıdığından veya olmadı bir bilgisiyarcıdan ödünç al veya kirala, burdaki amaç sorunun ne kaynaklı olduğu. Gene yaparsa aynı sorun demekki başka donanımsal sorun var.
Valla öyle yapıcam bi arkadasdan alıcam deniycem 1 gün bakalım olcakmı olmucak mı kitlenme? Olursa yazarım yine buraya.
Ya sormak istedigim bisey var sizlere.. Tamam arkadastan ekran kartını alıp yine denicem fakat .. Furmarkla pc yi 15 dk son seviyede kastırdım hic bi takılma veya kitlenme olmadı. Sıcaklık 78 maximum oldugu halde kitlenmiyor.. Ben lolde en fazla 57 derece gördüm fakat pc oyunu actıgım 5 dk icersinde de kitlenebiliyor. Ve oyunların hepsinde grafikler düşük seviyede ve gölgelendirme kapalı sekilde oynuyorum. Ve bu kitlenme sadece oyunlarda (LoL-Osu-Dota2) oluyor valla anlamıs degilim. Umarım sizin bi fikriniz vardır bu durumla ilgili. Neden bu kadar ugrasıtıgımla ilgilide arkadastan alıp denesem, ekran kartı sıkıntılı cıksa bile degistirme imkanım yok suanda.. Bu yüzden bu kadar arastırıyorum ve programlarla denemeler yapıyorum. @Recep Baltaş
Sana kimse burdan sorun şunda sorun bunda diyemez. Sadece fikir verir. O zaman gidiceksin vericeksin bir bilgisiyarcıya derdini anlatacaksın o sana yardımcı olur. Bir bilgisiyarda sorunu anlamanın en iyi yöntemi deneme yanılmadır.
Sana kimse burdan sorun şunda sorun bunda diyemez. Sadece fikir verir. O zaman gidiceksin vericeksin bir bilgisiyarcıya derdini anlatacaksın o sana yardımcı olur.Bir bilgisiyarda sorunu anlamanın en iyi yöntemi deneme yanılmadır.
Hocam sorunu sordun, sana olası çözümü söyledik. Kartını şimdi değiştirme sonra değiştir. Tak şu kartı da bi öğren bari hata nerde. Hayır en azından sorun kartta değilse bir sonraki olası bileşene geçelim. Bırak artık havanda su dövmeyi.