Çözüldü Intel Core İ3 2350m Oyunlarda 798 Mhz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bugün oyun oynarken görev yöneticisinde işlemcinin 2300 MHz'e çıkmadığını fark ettim. Sürekli 798 Mhz'de çalışıyor. Bilgisayarı normal kullanırken bile kasmaya başladı. İşlemci otomatik olarak hızını yükseltmiyor. Bu yüzden normal kullanımda bile kasmalar yaşıyorum. İşlemciyi 2.3 GHz'e çıkartmak için ne yapmalıyım ?

uPR80.jpg

Görev yöneticisinde ki performans bilgisi :

n1w7g.jpg

İşlemcinin hızı düşük olduğu için FPS'de düşmeye başladı.

QUHs4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözüldü. İşlemci fanı bilgisayar açıldığında uyku modu'nda açılıyor, oyuna girmeden bunu kapatınca işlemci normal hızına döndü.

uusa8.jpg

FPS'de yükseldi artık oyun kasmıyor.

- - - Güncellendi - - -

Özet geçecek olursam; Notebook'ta oyun oynamadan önce fanlar'ın devir'inin yavaş dönmesini sağlayan bir program olup olmadığını kontrol edin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatalım :D aynı problemi dell n5110'da yaşıyorum işlemci frekansı 798mhz'de tam yükte oyunda vs aynı artmıyor benim lattop'da programda yok, aynı zamanda farklı bir adaptör kullanıyorum pirize takılı ama dolmuyor uyarısı var adaptörden kaynaklandığını biliyorum sizce cpu sorunu'da adaptör ile ilgilimidir

daha sonra google'den gelen olursa diye yazıyorum sorun adaptördeymiş uyumlu adaptör alınca hem pil dolmaya başladı hemde işlemci olması gereken frekansa çıktı, cevap yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı