NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 16 Nisan 2016 #1 Ürün 04.04.2016 tarihinde alınmıştır. Çok kısa süre kullanılmış olup, stok soğutucusu kullanılmamıştır. Kutusu, faturası vs herşeyi vardır. Vatan bilgisayardan alınmıştır. Fiyat 250 TL'dir. Telefon: 551 455 94 36 Fiyat 225 TL olmuştur.
Ürün 04.04.2016 tarihinde alınmıştır. Çok kısa süre kullanılmış olup, stok soğutucusu kullanılmamıştır. Kutusu, faturası vs herşeyi vardır. Vatan bilgisayardan alınmıştır. Fiyat 250 TL'dir. Telefon: 551 455 94 36 Fiyat 225 TL olmuştur.
d0lap0sman Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 600 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mng Kargo Mhs 17 Nisan 2016 #2 Sanalpazar üzerinden alabilirim.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Nisan 2016 #3 Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz.
Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz.
d0lap0sman Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 600 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mng Kargo Mhs 17 Nisan 2016 #4 NorthernsKnight dedi: Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güven sorununun olması normal sonuçta ürünü görmeden para yollayacam. NorthernsKnight dedi: Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ilde ikamet ediyorsunuz.
NorthernsKnight dedi: Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güven sorununun olması normal sonuçta ürünü görmeden para yollayacam. NorthernsKnight dedi: Maalesef. Sanalpazar vb. sitelerden ürün satmıyorum. Güven sorununuz varsa daha evvel sattığım ürünlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ilde ikamet ediyorsunuz.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 20 Nisan 2016 #5 Muğla/Fethiye.
gkhaan Kilopat Katılım 7 Kasım 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #6 d0lap0sman dedi: Güven sorununun olması normal sonuçta ürünü görmeden para yollayacam. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz daha önce iki adet ürün aldım. İlgili bir arkadaşımız.
d0lap0sman dedi: Güven sorununun olması normal sonuçta ürünü görmeden para yollayacam. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz daha önce iki adet ürün aldım. İlgili bir arkadaşımız.
uğur altaş Hectopat Katılım 26 Nisan 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2016 #7 İşlemci tarafımdan alınmıştır.Güvenilir ve ilgili bir satıcı