Intel Core i3 550 vs Intel Pentium 2120

Papaz Ricirt

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okumaya Çalışan Bir Öğrenci
İşlemciler hakkında bilgim 0. iki modelde birisi 2010 diğeri 2012 yılında çıkmış. Eskiler fakat en yeni oyunları oynayayım ya da FPS 40 aşağısı olmasın takıntım pek yok. Yardımcı olursanız sevinirim, bu ikisi hariç daha iyi performans veren 450 ve altı TL'ye işlemci varsa (Intel) önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım soketi nasıl veya modeli var kı bilmiyorum öğrenebileceğim program var mıdır? Şunu diyebilirim PC 2006 yılı falan ve Intel Dual Core 2; 2.80GHz var.
Pcim her şeyi başlangıç seviyesi gibi RAM 2, ekran kartı Intel HD 64MB onu az buçuk canlandırmak istiyorum. Toplu kasa alsam 4K-5K en az ve ben PC için aileme şu dönemde baskı yapamam o yüzden parça parça almaya çalışıyorum ddr3 tek bildiğim bilgisayarım

Anakartım soketi nasıl veya modeli var kı bilmiyorum öğrenebileceğim program var mıdır? Şunu diyebilirim PC 2006 yılı falan ve Intel Dual Core 2; 2.80GHz var.
Pcim her şeyi başlangıç seviyesi gibi RAM 2, ekran kartı Intel HD 64MB onu az buçuk canlandırmak istiyorum. Toplu kasa alsam 4K-5K en az ve ben PC için aileme şu dönemde baskı yapamam o yüzden parça parça almaya çalışıyorum ddr3 tek bildiğim bilgisayarım
Dediğim programı indirip fotoğraf atar mısınız?

i3 550 tabii ki en azından iş parçalık özelliği var Dual Core işlemcilerde tek saf çekirdek.

i3 550 tabii ki en azından iş parçalık özelliği var Dual Core işlemcilerde tek saf çekirdek.

İki işlemci arasında evet o fakat arkadaşın anakartını bilmiyoruz bu yüzden öneri yapamayız. Yüksek ihtimalle LGA775 anakartı var arkadaşın ama bakalım emin değiliz.

Dosya Ekleri

• IMG-20201109-WA0074.jpeg
    IMG-20201109-WA0074.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 44
İşlemci olarak bunu öneririm Intel Core 2 Quad Q9400 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bir de RAM olarak anakartınız 8 GB destekliyor. Siz de kaç GB RAM var? Ya da kalan paraya da ekran kartı için mi birikim yaparsınız?
Sıra sıra onları da hallederim inşallah yardım edip zamanını ayıran herkese teşekkür ederim. Ellerinize sağlık...
Sıra sıra onları da hallederim inşallah yardım edip zamanını ayıran herkese teşekkür ederim. Ellerinize sağlık...

Belki başka biri sorar diye isteyen birisi sorduğum sorunun cevabını da verebilir başka aratanlar da boşuna zaman kaybetmesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı