Intel Core i3 6098P Sisteme Psu

Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist
Merhaba arkadaşlar bu yıl içinde yavaş yavaş sistem toplamaya karar verdim. Önce anakart, ram ve işlemciyi almayı düşünüyorum. Ekran kartını ise 3-4 ay sonra alacağım. Bu yüzden eski ekran kartımı kullanmaya devam etmek durumunda kalcam. Sorum şu kullandığım güç kaynağı yeter mi? Yanlış hatırlamıyorsam Everest marka 250w veya 350w olan bir şeydi. Almayı düşündüğüm parçalar ise bunlar;
Elimdeki ekran kartı: Asus Hd6570

B150 mi yoksa H110 hangisi daha iyi? Güç kaynağımın modeli: Everest Eps-1480A ekran kartını en son alacağım için ona göre güç kaynağı almayı düşünüyordum.

Güç kaynağı yetmeyebilir. Eğer bütün sistemi 3-4 ay sonra tamamlayacaksanız 2017 yi beklemenizi tavsiye ederim. AMD Zen İşlemciler ve RX Model ekran kartları satışa sunulacak. Daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Bu parçaları şubat ayına kadar almayı düşünüyorum. 2017 nin yazına da ekran kartını alıcam. Güç kaynağını ona göre almak isitiyorum o zaman bütçemde netleşir. Şimdi alacak olduğum parçalarla Hd 6570' ye bu güç kaynağı yetmez mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı