Intel Core i3 6100 Alternatifi İşlemci Önerisi

78501

Kilopat
Makaleler
5
Öncelikle iyi günler. Bu günlerde toplama kasa almayı düşünüyorum. Ancak Intel Core i3 6100 işlemcideki önbelleğin 3MB olması aklımı karıştırıyor. Ben de bu soruna çözüm aramak istedim ve buraya başvurdum. Sinerji.gen adresinden Skylake olan i3 6100 alternatifi bir sistem toplamanızı rica ediyorum. Maksimum bütçem 2000. Ekran kartı AMD R7 370 veya daha iyi bir şey olursa daha yararlı olur. Ayrıca bu sistem için 400 TL civarı bir monitör önerisi alırsam daha mutlu olurum.
NOT: Sistem GTA 5 içindir. GTA 5'i yüksek ayarların üstünde açması yeterlidir.

Dostum I3 6100 çok iyi bir işlemci ve 2000TL'lik bir sistemde sıkıntı çıkarmaz. İşlemcinin önbelleğine takılma gayet kuvvetli bir işlemci.

Oyuncaysanız hele birde online oynamak durumundaysanız (ki çoğu online) i3 lerle bu iş olmaz. İ3 ler helede yeni nesiller çok kuvvetliler. Ne zaman online oynarsınız o zaman i3 size buraya kadar der. Yoksa singlede bence çok başarılı performans üretiyorlar . Online oyunlar dışında çokda güzel iş çıkarıyorlar.
İ5 le devam etmenizi tavsiye edeceğim.

i3 6100 için alternatif önerin varmı ? @ramazandeveli

2000 lira bütçe ve performans olarak i3 6100'ın alternatifi yine kendisidir. Sakın küçümsemeyin efsane işlemcidir. Bütçene ekleme yaparak bu sistemi alabilirsin. Seni fazlasıyla mutlu eder. O kadar bütçem yok dersen SSD'yi çıkartırsın. Sistem olur sana 2023 lira.

Dosya Ekleri

• image.png
    109,7 KB · Görüntüleme: 472
Önerdiğiniz sistem güzel fakat SAPPHIRE R9 380 için 2x6 pin güç bağlantısı gerekli. Eklediğiniz güç kaynağında 1x8 pin güç PCI-E güç bağlantısı bulunuyor. Aerocool KCAS 600W almalısınız.

Peki, yorumun için teşekkürler. Ben Sinerji'deki müşteri temsilcisine sordum. R9 380'de DX12 varmı diye. Adam yok dedi. Peki cidden yok mu ?

Yardımın için teşekkürler. GTA 5'i yüksek veya daha yüksek ayarlarda açabilir mi R9 380 ? Ve bu bütçeye uygun bir monitör önerir misiniz ?

R9 380 DX12 destekli bir ekran kartıdır. Müşteri temsilcisi sallamış.

Yardımın için teşekkürler. GTA 5'i yüksek veya daha yüksek ayarlarda açabilir mi R9 380 ? Ve bu bütçeye uygun bir monitör önerir misiniz ?
R9 380 GTA 5'i yüksek ayarlarda rahatlıkla çalıştırabilir. İncelemesini izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçeye alınabilecek en iyi monitör: ASUS VP228TE, 21.5'', 1920x1080, 1ms, Full HD, Hoparlör, Gaming Monitör

İfadeler: GCN
R9 380 DX12 destekli bir ekran kartıdır. Müşteri temsilcisi sallamış.
İlgin için teşekkürler.

Sinerjiden R9 380'li bir sistem atar mısınız size zahmet ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…