SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #11 Irene VI dedi: 1050 bu saatten sonra LoL CS oynatır. Arkadaşın ne yapacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... Bilgin çok zayıf bu konuda. Bu karta sadece LoL CS oynatır demen biraz araştırıp gelebilirsin. Yoksa insanları burada yanlış bilgilendirmiş olursun.
Irene VI dedi: 1050 bu saatten sonra LoL CS oynatır. Arkadaşın ne yapacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... Bilgin çok zayıf bu konuda. Bu karta sadece LoL CS oynatır demen biraz araştırıp gelebilirsin. Yoksa insanları burada yanlış bilgilendirmiş olursun.
I Irene VI Picopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 96 12 Temmuz 2020 #12 DEADSOUND dedi: Bilgin çok zayıf bu konuda. Bu karta sadece LoL CS oynatır demen biraz araştırıp gelebilirsin. Yoksa insanları burada yanlış bilgilendirmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun dışında bir şey yapacaksa bilemem ama RX470 varken ve para sıkıntısı yoksa 1050 alınması bence doğru değil.
DEADSOUND dedi: Bilgin çok zayıf bu konuda. Bu karta sadece LoL CS oynatır demen biraz araştırıp gelebilirsin. Yoksa insanları burada yanlış bilgilendirmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun dışında bir şey yapacaksa bilemem ama RX470 varken ve para sıkıntısı yoksa 1050 alınması bence doğru değil.
mikewazowski Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 385 Çözümler 1 13 Temmuz 2020 #13 Irene VI dedi: 1050 bu saatten sonra LoL CS oynatır. Arkadaşın ne yapacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti kullanıyorum ve en az 2017'ye kadar olan oyunların hepsini orta ayarlarda oynatıyor.
Irene VI dedi: 1050 bu saatten sonra LoL CS oynatır. Arkadaşın ne yapacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... 1050 Ti kullanıyorum ve en az 2017'ye kadar olan oyunların hepsini orta ayarlarda oynatıyor.
I Irene VI Picopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 96 14 Temmuz 2020 #14 Tails dedi: 1050 Ti kullanıyorum ve en az 2017'ye kadar olan oyunların hepsini orta ayarlarda oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk türevi oyunlar çıkınca alev atar o kartlar.Yanlış anlamayın küçümsemiyorum GT520M var bende ama RX470 daha güçlü
Tails dedi: 1050 Ti kullanıyorum ve en az 2017'ye kadar olan oyunların hepsini orta ayarlarda oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk türevi oyunlar çıkınca alev atar o kartlar.Yanlış anlamayın küçümsemiyorum GT520M var bende ama RX470 daha güçlü