Intel Core i3-9100F ve RX 550 tercihi nasıldır?

ArdaFebrix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Maksimum 3500 TL gibi bir bütcem var. Sizce Intel Core i3-9100F ve RX 550 seçimim nasıl olur?

Onun yerine APU bir sistem alabilir ya da AMD sistrmlere bir göz atabilirsiniz Ryzen 3 3100'lü güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Hem de upgradeniz ileri dönem için daha kolay ve daha az maliyetli olur.

peki apu sistem beni ne kadar görtürür ? mesela 1-2 yıl götürüp sonra bir ekran kartı taksam olabilirmi ? Oynayacağım oyunlar f1 tarzı olucak.
Bir de çift kanal RAM akar oraya.
teşekkür ederim. Apu sistemlere bakacağım

İ.

Onun yerine APU bir sistem alabilir ya da AMD sistrmlere bir göz atabilirsiniz Ryzen 3 3100'lü güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Hem de upgradeniz ileri dönem için daha kolay ve daha az maliyetli olur.

Üstelik Intel gereksiz pahalı bana kalırsa. Gigabyte B450MS2H Sharkoon shp650(çok uygun fiyatlı diye yazdım) Ryzen 3 3100 2x8GB 3000MHz RAM'le beraber ekran kartı kasa ve PSU'yla 4000I gececektir diye düşünüyorum. Ama eğer sabrederim diyorsanız eski sisteminizdeki ekran kartını kullanarak bir süre devam edip daha iyi bir ekran kartı için bütçe oluşturabilirsiniz. Eğer şu an için istiyorsanız APU bir sistem çok daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…