Intel Core i3-9100F ve RX 550 tercihi nasıldır?

Onun yerine APU bir sistem alabilir ya da AMD sistrmlere bir göz atabilirsiniz Ryzen 3 3100'lü güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Hem de upgradeniz ileri dönem için daha kolay ve daha az maliyetli olur.
diğer arkadaşların dediği gibi apu bir sistem benim için daha rahat olabilir. Çok fazla bütçem olamıyor maalsefeki. 4000 tl mönitör dahil bir sistem arıyordum zaten teşekkür ederim yardımınız için yinede.
Sonradan ekran kartı takabilirsiniz, evet. Oynadığınız oyunlara göre değişir ne kadar götüreceği, ancak dediğiniz gibi F1 tarzı oyunlar oynuyorsanız evveliyata kadar bile götürebilir XD.
peki teşekkür ediyorum. Peki 240 gb ssd çokta yetmez deilmi ? 480 ideal olur.
teşekkür ederim. Şuanki bilgisayarım laptop. Laptoplarda gereksiz para. Masaüstü bilgisayar en güzeli. Çift kanal ram olayıda iyimiş apuda. 1 2 yıl sonrada ekran kartı takınca çok güzel bir sistem olur. Teşekkür ediyorum

@ArdaFebrix İstersen kendin 500GB HDD alabilirsin ek olarak, 149TL falan fiyatı vardı mesela en son WD Black 500GB HDD'nin. 240GB, sadece F1 için yeterlidir.
evet olabilir. İlk başta sistem 240 gb ssd olarak gelsin biraz vakit geçtiğinde bütçeme göre bir hdd alabiliirm teşekkürler tekrardan yardımlarınız için.

PSU'yu Aerocool VX 400W'ye yükseltmelisin. +150 TL fark ile anakartını B450M'ye yükseltebilirsin.

gerçekten güzele benziyor. teşekkür ederim. Apu sistem düşünüyorum fakat buda güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…