C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, kardeşim Fall Guys oynamak istiyor boşa para vermesini istemiyorum PC'si kaldırmaz diye. PC kaldırır mı bir baksanız? Intel Core i3. 4 GB RAM. Intel HD 4000. Win 10.
Arkadaşlar, kardeşim Fall Guys oynamak istiyor boşa para vermesini istemiyorum PC'si kaldırmaz diye. PC kaldırır mı bir baksanız? Intel Core i3. 4 GB RAM. Intel HD 4000. Win 10.
Çözüm Linux Oyunda 31 Ağustos 2020 20 FPS ile belki oynayabilirsin ve drop da bol olur. Taş çatlasa 30 FPS verebilir. Kısaca: Forget this.
20 FPS ile belki oynayabilirsin ve drop da bol olur. Taş çatlasa 30 FPS verebilir. Kısaca: Forget this.
KS KS C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #11 Silinen üye dedi: @cxnnorx U serisi, kesinlikle düzgün bir oynanış sunmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum bu kadar gerçekçi olmayan sıradan bi parti oyunu neden bu iyi bi sistem isterki Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @cxnnorx U serisi, kesinlikle düzgün bir oynanış sunmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum bu kadar gerçekçi olmayan sıradan bi parti oyunu neden bu iyi bi sistem isterki
Pokemon Ferhat Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #12 U serisi işlemciler düşük performanslıdır çünkü ofis amaçlı kullanıma yöneliktir. Yani hayır, oynamayamazsın. cxnnorx dedi: Anlamıyorum bu kadar gerçekçi olmayan sıradan bi parti oyunu neden bu iyi bi sistem ister ki? Genişletmek için tıkla... Gerçekçilikle ne alakası var? Artı 0 Eksi
U serisi işlemciler düşük performanslıdır çünkü ofis amaçlı kullanıma yöneliktir. Yani hayır, oynamayamazsın. cxnnorx dedi: Anlamıyorum bu kadar gerçekçi olmayan sıradan bi parti oyunu neden bu iyi bi sistem ister ki? Genişletmek için tıkla... Gerçekçilikle ne alakası var?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 31 Ağustos 2020 #13 @cxnnorx Oyun iyi sistem istemiyor. Sizin işlemciniz oyun için elverişli değil. Artı 0 Eksi
KS KS C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #14 Pokemon Ferhat dedi: U serisi işlemciler düşük performanslıdır çünkü ofis amaçlı kullanıma yöneliktir. Yani hayır, oynamayamazsın. Gerçekçilikle ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Grafik açısından grafikleri daha iyi olan oyun daha büyük sistem ister. Artı 0 Eksi
Pokemon Ferhat dedi: U serisi işlemciler düşük performanslıdır çünkü ofis amaçlı kullanıma yöneliktir. Yani hayır, oynamayamazsın. Gerçekçilikle ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Grafik açısından grafikleri daha iyi olan oyun daha büyük sistem ister.
Pokemon Ferhat Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #15 cxnnorx dedi: Grafik açısından grafikleri daha iyi olan oyun daha büyük sistem ister. Genişletmek için tıkla... Sistemin iyi değil zaten. Alakasız. Artı 0 Eksi
cxnnorx dedi: Grafik açısından grafikleri daha iyi olan oyun daha büyük sistem ister. Genişletmek için tıkla... Sistemin iyi değil zaten. Alakasız.
KS KS C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #16 Pokemon Ferhat dedi: Sistemin iyi değil zaten. Alakasız. Genişletmek için tıkla... İyi günler Artı 0 Eksi
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 31 Ağustos 2020 #17 20 FPS ile belki oynayabilirsin ve drop da bol olur. Taş çatlasa 30 FPS verebilir. Kısaca: Forget this. Artı 0 Eksi Çözüm
20 FPS ile belki oynayabilirsin ve drop da bol olur. Taş çatlasa 30 FPS verebilir. Kısaca: Forget this.