Intel Core i5-10400 Nasıl Bir Performans Artışı Sunacak?

Çünkü mobil işlemci tarafında Ryzen'ler beş para etmez. Örneğin R7-3750H 2019 çıkışlı olmasına rağmen 2018 çıkışlı i5-8300H'ye yaklaşamıyor bile.
Aynen. AMD Ryzen 7 3750H işlemci i5-8265U gücündeyse AMD Ryzen 5 3550H' ı düşşnemiyorum.

AMD'nin mobil işlemcileri Intel kadar iyi değildi. Fakat bu yıldan itibaren AMD mobil işlemcide de öne geçecek. (bkz. AMD Ryzen 7 4800H)

Son düzenleme:
AMD'ci arkadaşlar bazı şeyleri gözardı ediyor. Şüphesiz AMD'nin de üstün tarafları vardır ve olmalıdır da, olmalıdır ki, biz kullanıcılar için çok daha güzel ürünler ortaya çıksın. Ancak İntel tarafını da yabana atmamak gerek diye düşünüyorum. Bakınız 10.Nesil ile gelen bazı müthiş özellikler var. Bunları bir kaç yerde daha yazdım. Wi-Fi 6 bağlantısı var. Thunderbolt 3 var ki, veri aktarım hızında harika biz hız var. Optane bellek diye bir teknoloji geliştirmişler. HDD'yi tıpkı SSD gibi süper hızlı bir hale getiriyor. Yani bunlar gözardı edilip de yorum yapılırsa, bence gözyaşını dökecek olanlar erkenden ve incelemeden yorum yapanlar olabilir.

Tamam da buradaki normal kullanıcı kitlesi bundan bahsediyor. Kaçımız Thunderbolt 3 ve Wi-Fi 6 için can atıyor. Fiyat/Performans kısmından beklenti çok.

Son düzenleme:
Sanki herkeste binlerce megabitlik internet var Wi-Fi 5'i overwhelm ediyor da Wi-Fi 6'yı bekliyor dört gözle. Optane de 3D TV teknolojisi gibi olmaya mahkum bir şey. Ama doğru diyorsun, 10. Nesil ile gelen muhteşem bir özellik var, yeni soketle gelen uyumsuzluk ve ek masraf özelliği.

Tamam da buradaki normal kullanıcı kitlesi bundan bahşediyor. Kaçımız Thunderbolt 3 ve Wi-Fi 6 için can atıyor. Fiyat/Performans kısmından beklenti çok.
Güzel abim haklısın pek tabi ki de ancak benim demek istediğim şu. Birçok arkadaşımız sizde dahil, performans ve bilgi konusunda son derece usta kişilersiniz. Bu bilgilere sahip olan tüm kullanıcıların birinci önceliği performanstır. Bu saydığım tüm özellikler aslında direk performansı tavan yapan eklentiler. Yine diyorum tabi ki AMD'nin üstün olduğu taraflar var, buna itirazım yok ama İntel teknolojisi de yani pazar malı değil. Hepimiz daha düne kadar İntel kullanıyorduk. Bir kalemde silinmesi veya kötülenmesi bence doğru değil demek istiyorum. Ben İntelden para mı kazanıyorum hayır ama uzun zamandır kullanıcısı olarak eleştirdiğim noktaları var ama başarılı bulduğum noktaları ise fazladır.

Bu konuda size katılıyorum. Thunderbolt 3 kısmının kaymağını yiyen kitledeyim. Ama pazarda büyük bir pay kaybedecek bundan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…