Intel Core i5-10400 Nasıl Bir Performans Artışı Sunacak?

Valla bende 100 Mbps'lik internet var, sizde yoksa altyapı yakında gelir inşallah bölgenize ne diyeyim. Ben açıkcası bekliyorum neden daha iyi şartlarda internet kullanmayayım. Siz olanla yetinecekseniz sizin tercihiniz. Eğer optane için 3D TV Teknolojisi gibi olmaya mahkum diyorsanız, sizin bu anlamdaki bilginiz benim sandığım gibi değil o zaman. Ama düşünce ve seçimlerinize tabi ki saygılıyım.

Deme öyle deme öyle, onun da kalbi var kırılacak....

İsteyen Intel, isteyen AMD Ryzen kullansın. Fanboyluk yapmanın alemi nedir? Alacağınız FPS farkı ahım şahım olsa neyse diyeceğim. En fazla 10 FPS farkedecek, markanın sahibi gibi burada birbirinizi yiyorsunuz. Gülesim geliyor yemin ederim.

Eğer optane için 3D TV Teknolojisi gibi olmaya mahkum diyorsanız, sizin bu anlamdaki bilginiz benim sandığım gibi değil o zaman. Ama düşünce ve seçimlerinize tabi ki saygılıyım.
Öyle dememin nedeni, bu şey sadece Intel'de var ve Intel her gün pazar payı kaybediyor. Bu teknoloji mesela FX serisinde olsaydı uzun süreli ve genel bir kalıcılık yakalayabilir miydi? Hayır. Intel de bu eklere güvenip litografi, rekabetçi fiyatlandırma, kullanıcı dostu yükseltme yolu sunan çipsetlerle yeterli stok fan gibi daha büyük ve önemli sorunları gidermezse bu kan kaybı sadece artacak, bu teknolojinin yaygınlığı da onunla doğru orantılı azalacak ve 3D gibi güzel bir teknoloji olmasına rağmen tutulmayan konumuna düşecek ve hatta zamanla kaybolacak.

10.Nesil Comet Lake-S Intel Core i5-10400 6C/12T işlemci AMD Ryzen 5 3600 ve i7-9750H/10750H gücünde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…