Intel Core i5-10400F için soğutucu tavsiyesi

Stok fanın yetmesi lazım normalde, kaç derecelerde çalışıyor?

daha takmadım

max kaç derece gördün knk
Forza 5 Ultrada 55 derece, Ets2 MP Ultrada 52 derece, CS:GO ultrada 57 derece gördüm maks. Kasa da fan değişimi sonrası çok sessiz oldu. Şu anda kasadan baskın olarak gelen tek ses ekran kartının fanları oldu sadece.

Aynı işlemciyle SE214XT ARGB kullanıyorum. Memnunum.

i5 10400F'te stok soğutucu bayağı ses çıkartıyor hocam.
Valla AMD Wraithler için de aynısı geçerli bizzat deneyimledim ama 10400F'te İntelin malum eski rezil stok soğutucuları bulunuyordu sanırım. Eğer öyleyse Wraithten de beterdir.

Vallahi AMD Wraith'ler için de aynısı geçerli bizzat deneyimledim ama 10400F'te Intel'in malum eski rezil stok soğutucuları bulunuyordu sanırım. Eğer öyleyse Wraith'ten de beterdir.

Ben o yeni nesil siyah soğutucuyla da denedim Intel'in tüm stok soğutucuları yük altında sesli çalışıyor.

Forza 5 Ultrada 55 derece, Ets2 MP Ultrada 52 derece, CS:GO ultrada 57 derece gördüm maks. Kasa da fan değişimi sonrası çok sessiz oldu. Şu anda kasadan baskın olarak gelen tek ses ekran kartının fanları oldu sadece.
tama knk hemen alıyorum teşekürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…