Intel Core i5-12400F vs AMD Ryzen 5 5600

Sistem artı çevre birimleri için toplam 25k ancak şuan 24k civarında halledebiliyorum dediklerimi yaparak

Ezer demek için geçerli bir sebebiniz bir argümanınız var mı? Yoksa fanboyluk mu?

Soğutma olarak ne kullanıyorsunuz
Stok kullanıyorum pahalı diğerleri sistem boştayken fan sessiz modundayken 45 dereceyi geçmiyor oda sıcak olsa da.

Ezer demek için geçerli bir sebebiniz bir argümanınız var mı? Yoksa fanboyluk mu?

Soğutma olarak ne kullanıyorsunuz.

AMD fanboyuyum ama i5 12400F ezer. Nedeni oyunlarda daha fazla güçlü olması. Benchmarkı bilmiyorum. Önbellek konusunda Ryzen 5 5600e göre düşük kalıyor.

AMD fanboyuyum ama i5 12400F ezer. Nedeni oyunlarda daha fazla güçlü olması. Benchmarkı bilmiyorum. Önbellek konusunda Ryzen 5 5600e göre düşük kalıyor.
Sen hiçbişeyin fanboyu olma dostum nerdeyse aynı performanstaki işlemcileri biri diğerini ezer diyorsun mantıksız

Baktığım karşılaştırmalara göre arada ciddi bir fark yoktu yer yer birbirlerine üstün geliyorlar o yüzden burda konu açtım zaten ezer demek saçmalıktır

O sistem özelleştirmelerle biraz fazla tutuyor bunada bakılabilir.
17600TL tutuyor PSU daha kaliteli 650W yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…