Elektronik Intel Core i5-13600KF 14 Çekirdek İşlemci 6.650 TL

Hayırlı olsun, oldukça performanslı bir sisteminiz olmuş. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim fakat pekte memnun değilim,beklemiyordum ama darboğaz sorunu yaşıyorum aşırı olmasa da. Yani anakart geldiğinde bir etkisi olacakmı emin değilim belki de DDR5 e geçmeliyim ama bunu yaparsam Asus Prime Z690-A + DDR5 Ram yapabilirim ancak bütçe sınırında kalarak. İşlemci değiştirme konusunu düşünmüyorum çünkü şuan için sadece 3 alternatifim var (R9 7950x,R9 7900x ve İ9 13900K) i7 13700K benim işlemcimden çok çok iyi bir işlemci değil belki darboğaz biraz azalır ama tamamen bitmeyecek keza R7 7700X'te öyle. Artık ilerde duruma göre bakıcam duruma göre.

Son düzenleme:

İleriye dönük alınmaz Intel kadar çirkef firma yok piyasada şimdi 14. nesil işlemci çıkarıyor tüketicinin cebini yakmasını iyi biliyor.

1440p'de nerede darboğaz oluyor ki? AAA dediğimiz oyunları 1440p Ultra ayarlarda oynadığınızda darboğaz olması imkansız. Rekabetçi oyunlarda da ayarları en düşüğe çektiğiniz için darboğaz dediğimiz şeyi görmeniz normal. Sonuçta yüksek FPS istediğimiz için öyle yapıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
F1 2022 de çok belirgin oluyor ama evet AAA oyunlar da öyle bir sorun yaşamıyorum ve DLSS açtığım da darboğaz yok denecek kadar azalıyor.

Yahu konuyu hortlattınız insanlar indirim var diye girip linke basıp fiyatı görünce beni eksiliyor İndirim sonlanmıştır ilgili moderatör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…