Çözüldü Intel Core i5 14600KF işlemci MSI Pro H610M-E DDR4 anakart için uygun mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

h0lyrock

Kilopat
Daha fazla  
RX 6700XT ekran kartım var, işlemcim 12100F ve 550W PSU var. İşlemciyi i5 14600KF ile değiştirmek istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Ve bu işlemci MSI Pro H610M-E DDR4 için uygun mudur?

Çözüm
H610 anakart o işlemci uygun değil işlemci kullanırsın anakartta ama tam performans alamasın en düşük b serisi anakart kullanman gerekiyor 14600KF için.
H610 anakart o işlemci uygun değil işlemci kullanırsın anakartta ama tam performans alamasın en düşük b serisi anakart kullanman gerekiyor 14600KF için.

Çözüm
RX 6700XT ekran kartım var, işlemcim 12100F ve 550W PSU var. İşlemciyi i5 14600KF ile değiştirmek istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Ve bu işlemci MSI Pro H610M-E DDR4 için uygun mudur?

Anakart soketi eger LGA1700 ise uyumlu fakat ayni islemci bende de var B veya X serisi bir islemci kullan

Peki bu işlemci için DDR5 fiyat performans bir anakart önerebilir misin?

Bütçen yeter MSI B760M Gaming Plus Wi-Fi var aynı işlemci ile kullanıyorum güzel anakart b serisi anakart alabilirsin bütçene göre.

Bütçen yeter MSI B760M Gaming Plus Wi-Fi var aynı işlemci ile kullanıyorum güzel anakart b serisi anakart alabilirsin bütçene göre.

Bende de şu anda H610M h RD4 anakart var ASUS'un şu anda 14600KF indirimde 7600 TL'ye geliyor şu an alsam bu anakart ve stok soğutma ile beni idare edebilir mi 2 3 ay bir sıkıntı çıkarır mı yani ondan sonra hem anakart hem de soğutucuyu yenilemeyi düşünüyorum benim anakartın 14600KF yi desteklediğini söylüyorlar ama ASUS'un sitesinde göremiyorum 14600KF yi reis benim anakart destekliyor mu bilgin var mı?

Fazla yüksek oyunlar oynamıyorum bu arada Bannerlord Total War CS 2 Rust falan 12400F var bende şu anda bazı yerlerde yetersiz kalıyorlar ondan değiştirmek istiyorum 14400F alacaktım ama soğutucusuz bir şekilde 5300'e geliyor bir de 2 k ya soğutucu alsam 7300'e gelmiş olacak zaten o yüzden 14600KF yi alıp stok soğutucu ile biraz kullanmayı düşünüyorum.

@Damon Salvatore ne yapmalıyım sence kral?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…