Not 1: İ5 2400 ve HD7870 satılmıştır. Yerine İ5 3330 takılmıştır.
Not 2: Parça satış vardır. İşlemci, anakart, kule soğutucu bir, güç kaynağı ve kasa bir, diğer parçalar tek tek satılabilir.
Yerinde test imkanı sunuyorum. Formatlanıp teslim edilecektir. Son çıkan oyunlar dahi olmak üzere tüm oyunları sorunsuz oynatacağını düşünüyorum. Alan arkadaş güzel bir ekran kartı ile istediği oyunu rahatça oynayabilir
Gerek RAM takviyesi, gerekse SSD işlemci gibi olarak her açıdan yükseltmeye açık bir sistemdir.
İşlemci, ekran kartı ve ram parça olarak satıldı sayılır.
Şuanlık o parçaların yerini doldurabilecek i5 3330 işlemci ve Team Elite 4GB DDR3 bellek mevcut ama ekran kartı olarak HD7870 düzeyinde bir kart elimde yok. Powercolor HD6950 1GB kart takmayı düşünüyorum.
Parçalar satılıp bahsettiğim yeni parçaları sisteme taktıktan sonra ilan güncellenecektir.
200TL düşünüyorum. Kendi orjinal fanın yaprakları kırıldığı için yine aynı marka Powercolor PCS+ HD7850 nin soğutması takılmıştır. Furmarkta 75 derecelerde gezmektedir.
Bunun dışında bir problemi yoktur. Yerinde de test imkanı sunabilirim
200TL düşünüyorum. Kendi orjinal fanın yaprakları kırıldığı için yine aynı marka Powercolor PCS+ HD7850 nin soğutması takılmıştır. Furmarkta 75 derecelerde gezmektedir.
Bunun dışında bir problemi yoktur. Yerinde de test imkanı sunabilirim
I5 3330, P8P67-M, 8GB RAM, HD6950, 1TB HDD, 600W PSU, Coolermaster kasa, AOC e2050sn 20" LED 1600x900 çözünürlük olması lazım. Komple bu şekilde 1075TL den verebilirim. Kule soğutucu ile 1125TL son fiyatımdır.