T Techno81 Kilopat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 48 20 Kasım 2013 #1 İşlemcimin modeli intel core i5 3210m , alabileceğim uyumlu işlemci modelleri nelerdir ? Yüksek performanslı işlemciler önerirseniz sevinirim.
İşlemcimin modeli intel core i5 3210m , alabileceğim uyumlu işlemci modelleri nelerdir ? Yüksek performanslı işlemciler önerirseniz sevinirim.
M Mert Ercan Ziyaretçi 20 Kasım 2013 #2 Belirttiğiniz şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum lâkin öyle bir ihtimal varsa da öncelikle bilgisayarınızın marka ve modelini belirtmelisiniz.
Belirttiğiniz şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum lâkin öyle bir ihtimal varsa da öncelikle bilgisayarınızın marka ve modelini belirtmelisiniz.
T Techno81 Kilopat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 48 20 Kasım 2013 #3 RevoLand dedi: Belirttiğiniz şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum lâkin öyle bir ihtimal varsa da öncelikle bilgisayarınızın marka ve modelini belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hp Pavilion g6 2204st.
RevoLand dedi: Belirttiğiniz şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum lâkin öyle bir ihtimal varsa da öncelikle bilgisayarınızın marka ve modelini belirtmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hp Pavilion g6 2204st.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2013 #4 Biraz zor hocam. Notebook işlemcisi bulmak da zor. Mevcut işlemci kötü değil ki neden değiştiriyorsunuz? Bilgisayara hız katmak istiyorsanız SSD takın faydası çok daha fazla olur.
Biraz zor hocam. Notebook işlemcisi bulmak da zor. Mevcut işlemci kötü değil ki neden değiştiriyorsunuz? Bilgisayara hız katmak istiyorsanız SSD takın faydası çok daha fazla olur.