claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #11 O halde Sierra denemeni isteyeceğim.
M Murat Keskin6734 Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #12 claus dedi: O halde Sierra denemeni isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama aynı sorunu yaşadım. Yosemite yüklemeye çalışacam. Yükleyebilirsem Sierra'ya güncelleyebilirmiyim. Böyle bi imkanım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2018
claus dedi: O halde Sierra denemeni isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama aynı sorunu yaşadım. Yosemite yüklemeye çalışacam. Yükleyebilirsem Sierra'ya güncelleyebilirmiyim. Böyle bi imkanım var mı?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 4 Ağustos 2018 #13 Murat Keskin6734 dedi: Onu da denedim ama aynı sorunu yaşadım. Yosemite yüklemeye çalışacam. Yükleyebilirsem Sierra ya güncelleyebilirmiyim. Böyle bi imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudan güncelleme imkanın var fakat, kesin çalışır diyemeyiz.
Murat Keskin6734 dedi: Onu da denedim ama aynı sorunu yaşadım. Yosemite yüklemeye çalışacam. Yükleyebilirsem Sierra ya güncelleyebilirmiyim. Böyle bi imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudan güncelleme imkanın var fakat, kesin çalışır diyemeyiz.