S samet_ Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 2 11 Aralık 2013 #1 INTEL Core i5 3330 işlemci satın alıcam. Oyun için kendi soğutucusu iyi soğutabilir mi? Yoksa ayrı soğutucu mu almam lazım?
INTEL Core i5 3330 işlemci satın alıcam. Oyun için kendi soğutucusu iyi soğutabilir mi? Yoksa ayrı soğutucu mu almam lazım?
C Cihat Ziyaretçi 11 Aralık 2013 #2 Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum. Bugüne kadar soğutmayla ilgili bir problemle karşılaşmadım. Zaten serin çalışan bir işlemci.
Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum. Bugüne kadar soğutmayla ilgili bir problemle karşılaşmadım. Zaten serin çalışan bir işlemci.
Fevkelade1i Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #3 Konuyu hortlatıyorum ama bu işlemciye uyumlu soğutucu bulmam lazım benimde, bizim Îhtiyârı kaybetmek üzereyiz.
Konuyu hortlatıyorum ama bu işlemciye uyumlu soğutucu bulmam lazım benimde, bizim Îhtiyârı kaybetmek üzereyiz.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #4 Fevkelade1i dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bu işlemciye uyumlu soğutucu bulmam lazım benimde, bizim Îhtiyârı kaybetmek üzereyiz. Genişletmek için tıkla... Bütçenize göre LGA 1155 soketli soğutucuları alabilirsiniz.
Fevkelade1i dedi: Konuyu hortlatıyorum ama bu işlemciye uyumlu soğutucu bulmam lazım benimde, bizim Îhtiyârı kaybetmek üzereyiz. Genişletmek için tıkla... Bütçenize göre LGA 1155 soketli soğutucuları alabilirsiniz.
Fevkelade1i Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #5 Qrtizon dedi: Bütçenize göre LGA 1155 soketli soğutucuları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, uygun bir şey bakıyorum.
Qrtizon dedi: Bütçenize göre LGA 1155 soketli soğutucuları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, uygun bir şey bakıyorum.