İntel Core i5 3470 Sistemi Sizce Değiştirmeli miyim ?

Oguz Emre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan bilgisayarın yerine yeni bir bilgisayar alıcağım ama tam emin değilim bilgisayarı sıfırdan mı yoksa eklentiler mi yapacağımı bilemedim
-Bilgisayar Özelliklerim-

• CPU - İntel Core i5 - 3470 CPU @3.20 GHz
  • EKRAN KARTI - Ati Radeon HD 5450
  • RAM - Kingston 4 GB Ram
  • HARDDİSK - Western Digital WDC - WD5000AAKX - 00ERMA0

Bu bilgisayarın yerine oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum bu bilgisayar üzerine eklenti mi yapayım yoksa sıfırdanmı alayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızı değiştirebilir+4 GB daha Ram ekleyebilirsiniz. Eğer hafızada sıkıntı çekiyorsanız harddiskte alabilirsiniz.

Anakartı'da söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz ama sistemde ekran kartı dışında kötü bir bileşen yok. Ekran kartı o sisteme darboğaz yapıyor. 80 tl'ye 4 gb ram daha aldıktan sonra (Güç kaynağını da belirt) eğer Psu karşılıyorsa 780 ti bile o sistemde sorun çıkartmaz. Geri kalan bileşenler sağlam.

Ama psu ve anakartınızı da belirtin.

Ekran kartınızı değiştirebilir+4 GB daha Ram ekleyebilirsiniz. Eğer hafızada sıkıntı çekiyorsanız harddiskte alabilirsiniz.

Aklımda GTX 660 GDDR5 2GB 192 BİT Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı Almak Var Ram'i Daha Sonrada Alabilirim Hafızada Fazla Sıkıntı Yaşamıyorum Zaten Fazla İhtiyaç Yok Hard Diske

Anakartın Markası Yazmıyordu Everest Home'dende Baktım Fakat Gene Yazmıyor PSU Öğrenmek İçinde Sanırım Kasayı Açmak Gerekiyormuş En Fazla Şukadar Yardımda Bulunabilirm Elimde GT 630 Synergy GDDR3 2GB 128 BİT Nvida Gefroce DX 11 Kullanıyordum

Büyük ihtimalle Psu'da değiştireceksiniz o zaman. Ama kasanın kapağını neden açmıyorsunuz? Zaten bileşenleri değiştirmek için açacaksınız. Anakartın modeline Aida64 programından bakabilirsiniz. Ama genede psu'yu öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…