N NovationX Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 21 5 Eylül 2014 #1 Beyler bayanlar öncelikle herkese selamlar Bendeki bu işlemciyi overclock etmek istiyorum nette bir çok yerde gördüm overclock ediyorlar ama ben pll sayısını bulamadığım için edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Beyler bayanlar öncelikle herkese selamlar Bendeki bu işlemciyi overclock etmek istiyorum nette bir çok yerde gördüm overclock ediyorlar ama ben pll sayısını bulamadığım için edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #2 Laptoba overclock yapmayın daha fazla güç isteyeceği için adaptör yetmeyecektir ve soğutma da yetmeyecektir zaten overclock yapamazsın bir yönden de.
Laptoba overclock yapmayın daha fazla güç isteyeceği için adaptör yetmeyecektir ve soğutma da yetmeyecektir zaten overclock yapamazsın bir yönden de.
N NovationX Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 21 5 Eylül 2014 #3 Aslında gpu'ya yaptım ısınmıyor işlemciye de yapmak istiyorum ondan yapmak istedim
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #4 Zaten gpu yük altında yükselttiğiniz frekansa çıkar yani yük altında bence hiç overclock yapmaya çalışmayın.
Zaten gpu yük altında yükselttiğiniz frekansa çıkar yani yük altında bence hiç overclock yapmaya çalışmayın.