Linkteki konuyu açmıştım. Bu sorunu halen araştırmaktayım. Seçenekler fazlasıyla düştü ve geriye ya ekran kartı (onboard) ya da kasa sorunu gözüküyor. Ben de bilgisayarı uzay montajına aldım ve uzun süredir böyle kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı, yani bu karıncalanmaya sebebin kasada oluşan bir şase sorunu olacağını düşünüyorum. Fazla masraf yapmak istemiyorum ki şu sıralar bütçem de pek yok açıkçası, Vatan'da Everest Rampage 75 oyun kasasını gördüm, fiyatı uygun geldi. Bu kasayı almayı düşünüyorum. Öncelikle kasayı önerir misiniz ve işlemcim i5 4440 stok fan yeterli olacak mıdır?
Bu yolladığınız kasaya daha önce dikkat etmemiştim, aralarında pek de bi fiyat oynamıyor. Kasayı çok beğendim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. ^_^ Peki bu cpu stok fan hakkında bir şey diyebilecek misiniz?
Yok hayır istemiyorum. Şu anlamda merak ediyorum ki Asus Z87-A üzerinde EPU-TPU gibi kavramlar var onlara bakmıştım biraz, TPU'yu açık bırakıyorum Bios'tan da Asus Optimal'i seçtim, pek fark etmiyor 3.1'lik cpu 3.4'e çıkıyor maksimum. Sisteme zarar gelir mi stok yetersiz kalır mı diye düşünüyorum. Eğer gerekli değilse ekstra masraf etmek istemiyorum artık
Everest marka değil kasa hiç bir ürününü önermiyorum. Özellikle kasalarında ucuz fiyat politikası güden bu firma aynı zamanda kötü işçiliği de yanında getiriyor. Kasa sacının plastik kutulardan hiç bir farkı yok ve psu ları çok dandik bilginize
Everest marka değil kasa hiç bir ürününü önermiyorum. Özellikle kasalarında ucuz fiyat politikası güden bu firma aynı zamanda kötü işçiliği de yanında getiriyor. Kasa sacının plastik kutulardan hiç bir farkı yok ve psu ları çok dandik bilginize