Intel Core i5 4460 veya AMD FX-8350 ?

Intel Core i5 4460 mı yoksa AMD FX X8 8350 mi ?

• Amd

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu sitenin "Sistem Tavsiyeleri Haziran 2015" bölümünden topladığım bu sistemi size danışmak istiyorum. Öncelikle sistemi oyun oynama ve kod yazma amaçlı kullanacağım.

Seçtiğim bileşenlerde bir uyuşmazlık varsa veya o parayla daha iyisini alabilirsin diyorsanız önerilerinize açığım. Ve Soğutucu almalı mıyım ? Yoksa stok soğutucu yeter mi eğer yetmez diyorsanız önerinize açığım.Ve birde işlemci konusunda 2 işlemciye takıldım şu anda Amd'den yanayım ama İntel'i al diyorlar bu konuda da önerilerinizi bekliyorum...

İşte sistem:
  • Anakart : ASUS M5A97 EVO R2.0
  • İşlemci : Intel Core i5 4460 Ya da AMD FX X8 8350 - hangisini tercih etmeliyim ?
  • Ekran kartı : ASUS R9 285 STRIX OC
  • Ram : 8 GB HyperX Savage RED Kit
  • Kasa : Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N
  • Monitör : VIEWSONIC 23" VX2363Smhl-W LED

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak Mustafa. Daha önce farklı bir hesapla aynı soruyu sordun, sana AMD anakarta Intel işlemci olmaz dedik. Ama verilen cevapları okumadığın gibi hem ikinci hesap açıyorsun hem de aynı soruları sormaya devam ediyorsun.

Gerçekten sistem toplayacaksan bir hesap ve bir konu açarsın, en fazla 2. Burada çift hesapları, hatta üçüncü, dördüncü ve beşinci hesapları bile tespit edebiliyoruz. Ve bunu IP tabanlı yapmadığımızdan emin olabilirsin. Ve sen yeni hesap açtıkta cezan daha da uzuyor.

Şimdi hesaplarını birleştirip cezanı bir gün yapacağım. Bir hesap dah açarsan 1 ay boyunca tavsiye almayacaksın.

Sorunu da cevaplayayım:

i5 4460 almlısın mimari gereği. İleride kolayca upgrade edersin. 4460 ile harici soğutucu çok da şart değil ama yine de iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı