İntel Core İ5 4690 Tabanlı Sistem

TheBigBerk

Hectopat
Arkadaşlar 2500 Tl bütçem var ve şöyle bir sistem topladım.Sizce nasıl eksikleri varmı. Sistem hakkında yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler.
Ekran Alıntısı.JPG

Ben olsam işlemci i5 4690K ve anakartıda MSİ Z97 Gaming 3 alırdım süper olur tabi biraz daha bütçe varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni artırabilirsen msi ya yönel sapphire değil msi 270x daha iyi olur çünkü eğer anakartını msi z97 gaming 3 kullanırsan sapphire problem çıkarabilir başımıza geldi. Vede Haswel Refresh işlemci ile z97 mimarisi çok iyi bir ikili olur..

Kardeşim; İntelin soğutucu ile bir işi yok . Oradaki hyper 212 evoyu çıkart. Ayrıca şimdi alacaksan siteye özel ram fiyatı var o ramın aynısı 209 Liraya Onu Koy Sepete. Ayrıca bu devirde optik sürücüyü ne yapacaksın ? onu alma 700 w Fazla olacaktır Zalman z5 alıp 600 w koyarsan iyi olur. Tabi ileri dönük sistem değilse.

İşlemci soğutucusu olsa daha iyi performans almazmıyım ? Ramlere bakıcam ve kutulu oyunlarım olduğu için optik sürücü gerekiyor. Yorumlar için teşekkürler. Arkadaşlar değerlendiricem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı