Intel Core i5 4690 vs 4670K

Makaleler
8
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 4670K overclock yapıldığında hangi seviyeye ulaşır yani i5 4690'ı çok geçer mi? Ayrıca galiba 4690 Haswell-Refresh, 4670K ise Haswell yani mimari farkı var. Overclocktan çok anlamıyorum fakat 4670K alırsam öğrenirim. Siz MSI GTX970'in yanına hangisini tavsiye edersiniz?

Oc olursa i5 4670k 4.4 belki 4.6 ya kadar çıkar. 4670k daha mantıklı olur.

Benim önerim i5 4670k eğer oc dan anlamıyorsanız bile youtube'da rehberler var baka baka yaparsınız.

Ya OC yapmak sorun değil. Rehberler var Technopat'da olsun başka yerlerde olsun. Fakat mimari farkı sorun yaratır mı? Ayrıca bir de soğutucu gerekiyor değil mi? Stok soğutucu ile kaç ghz'e kadar çıkar? Bu arada alacağım anakart Z97 PC Mate. Bilgi verirseniz teşekkürler

Stok soğutucudan bir şey bekleme 4670K stok soğutucuyla oyunda 70 dereceden aşağı inmiyor sağlam bir soğutucu takarsanız 4.6'ya çıkartabilirsiniz ben 4.6'da kullanıyorum mesela.

Mimari fark sadece soğutma ile ilgili. Hyper 212 evo ile 4.4 ghz civarına rahat gelirsin. Ayrıca aldığın zaman hemen oc yapmayacaksın ileride bütçe olduğu an alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…