AMD ekran kartlarında Sapphire markasını öneririm daha iyi soğutma ve daha yüksek performans verir ama MSI almak istiyorsanız siz bilirsiniz, çok fark olmaz.
Bu Anakart 1151 soketli DDR4 için en ucuz anakarttır
haliyle çok iyi diyemem ama 3 bin TL'lik sistem toplayanlar da yeri geldiğinde daha yüksek işlemci ve ekran kartı almak için anakarttan kısıp bu anakartı kullanabiliyor. Yani size bir problem çıkarmaz. Oyun kartları gibi renkli boyası, led ışıkları yoktur, BIOS arayüzü daha renksizdir, 4 değil 2 tane usb 3.0 girişi vardır. HDMI çıkışı yoktur ama dijital çıkış olarak DVI çıkışı vardır zaten işlemcinin grafik birimini değil ekran kartını kullanacağınız için hiç bir işinize yaramaz. Ama yine bazooka anakartı gibi military class 4 bileşenler kullanılmıştır, guard-pro, ez debug led, geliştirilmiş cpu aşırı gerilim koruması, vga armor vs. mevcuttur. Anakartı bir üst modele yükseltmek için işlemciyi i5 6400'a ve ekran kartını R9 380'e düşürmek gerekir ki bu hem performansı düşürür hem de size pek bir fayda sağlamaz. Veya SSD çıkartılabilir, ama ekstra özelliklerini kullanmayacağınız bir anakart almak için değmeyeceğini düşünüyorum. Bende MSI B150 Gaming M3 var çok bir olayını görmedim keşke onun yerine i5 işlemci alsaymışım diyorum
RAM'i de 16 GB almayın şuanda bu donanımlarla oynayacağınız hiç bir oyun ihtiyaç duymuyor o kadar RAM'e, 8 GB alın ilerde ihtiyaç halinde bir tane daha 8GB alıp Dual-Channel yaparsınız.