Rozz Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 62 29 Mayıs 2020 #1 En güncel sürümünü bulamadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 29 Mayıs 2020 #2 Işlemci sürücüleri zaten güncellenmez ama chipsetlerini öğrenip güncelleyebilirsin.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 29 Mayıs 2020 #3 akiyorm dedi: Işlemci sürücüleri zaten güncellenmez ama chipsetlerini öğrenip güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız olacak ama o işlemci ile o anakartı nasıl kullanıyorsunuz?
akiyorm dedi: Işlemci sürücüleri zaten güncellenmez ama chipsetlerini öğrenip güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız olacak ama o işlemci ile o anakartı nasıl kullanıyorsunuz?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 29 Mayıs 2020 #4 Dryus dedi: Konu ile alakasız olacak ama o işlemci ile o anakartı nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ram hariç sistemi değiştirmişdim imzada anakartı değiştirmeyi unutmuşum eski sistemdeki anakartdı iyi farketmişsiniz, teşekkürler.
Dryus dedi: Konu ile alakasız olacak ama o işlemci ile o anakartı nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ram hariç sistemi değiştirmişdim imzada anakartı değiştirmeyi unutmuşum eski sistemdeki anakartdı iyi farketmişsiniz, teşekkürler.
Rozz Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 62 29 Mayıs 2020 #5 akiyorm dedi: Işlemci sürücüleri zaten güncellenmez ama chipsetlerini öğrenip güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimn dostum chipseti güncelledim. Bir sorum daha olacak müsade ederseniz, çözünürlüğü ne yaparsam yapayım bir türlü tam ekran olmuyor windows monitörüm : BENQ G900WA LCD Monitör.
akiyorm dedi: Işlemci sürücüleri zaten güncellenmez ama chipsetlerini öğrenip güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimn dostum chipseti güncelledim. Bir sorum daha olacak müsade ederseniz, çözünürlüğü ne yaparsam yapayım bir türlü tam ekran olmuyor windows monitörüm : BENQ G900WA LCD Monitör.