Intel Core i5 9600KF Anakart Önerisi

ArchitectW

Centipat
PC donanım özellikleri ve markaları.
  • İşlemci: Intel Core i5 9600KF CPU'min. 3.70GHz.
  • (Önceden Kullandığım) Anakart: ASUS Prime B365-PLUS 2666MHz.
  • Ekran kartı: MSI VGA Radeon RX 580 series Armor 8 GB OC DDR 5 256Bit.
  • Power Supply: Gametech GTF-700 700W.
  • SSD: WD Blue 3D NAND M.2 SATA SSD disk 1TB.
  • RAM: Crucial 8 GB Ballistix Sport LT gray DDR4 2666MHz CL16 - 3ad. 8 GB.
Dediğim gibi önceden kullandığım anakart ASUS Prime B365-PLUS 2666MHz. Ürün kusurlu olduğu için garantiye gönderdim ve para iadesi yaptılar. Şu an bana bir anakart lazım ve aynı anakartı bulamadığım için aşağıda linkini bıraktığım ürün için bilgi almak istiyorum. Ya da tavsiyenizi bekliyorum.

Ve bu donanım uyumlu/yeterli mi birbiri için?

Bende de aynı işlemci var. Asus B365M-K ile kullanıyorum. Anakart küçük 2 RAM yuvası var memnun değilim. Soğutucu kapatıyor. Attığınız anakart fena değil 4 yuva var. Bios güncelleme gerekiyor mu? Araştırmak lazım işlemci ve anakart için.

9600KF' niz varken Z serisi anakart almamak o işlemciye ayıp olur.
Z390 gerçekten güzel bir anakart. Ama bütçe olarak fazlasıyla aşıyor.. Benim attığım anakart CS:GO oyunu için yeterli mi? Bir de Adobe Illustrator, Adobe After Effects ve Adobe Photoshop CC 2020 için yeterli olur mu?

Son düzenleme:
@GoodBye^^
Senin attığında bir seçenek alınabilir ama benim aklım iyice karıştı. Aşağıda linkini attığım hemen hemen z390 ile aynı diyebiliriz tabii birebir olmaz ama iş görür OC imkanıda sunuyor. Sen ne diyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı