Dediğim gibi önceden kullandığım anakart ASUS Prime B365-PLUS 2666MHz. Ürün kusurlu olduğu için garantiye gönderdim ve para iadesi yaptılar. Şu an bana bir anakart lazım ve aynı anakartı bulamadığım için aşağıda linkini bıraktığım ürün için bilgi almak istiyorum. Ya da tavsiyenizi bekliyorum.
Bende de aynı işlemci var. Asus B365M-K ile kullanıyorum. Anakart küçük 2 RAM yuvası var memnun değilim. Soğutucu kapatıyor. Attığınız anakart fena değil 4 yuva var. Bios güncelleme gerekiyor mu? Araştırmak lazım işlemci ve anakart için.
Z390 gerçekten güzel bir anakart. Ama bütçe olarak fazlasıyla aşıyor.. Benim attığım anakart CS:GO oyunu için yeterli mi? Bir de Adobe Illustrator, Adobe After Effects ve Adobe Photoshop CC 2020 için yeterli olur mu?
@GoodBye^^
Senin attığında bir seçenek alınabilir ama benim aklım iyice karıştı. Aşağıda linkini attığım hemen hemen z390 ile aynı diyebiliriz tabii birebir olmaz ama iş görür OC imkanıda sunuyor. Sen ne diyorsun?
Best Intel LGA 1151 B365 mATX gaming motherboard with advanced cooling, Aura Sync, ROG Audio, dual M.2, Intel LAN, Wi-Fi and USB 3.1 for 9th/8th Gen Intel Core processors (Coffee Lake) with 300-series chipsets.